2777
2789

دخترم چهار سال و نیمشه... امروز داشتم ظرف میشستم اومد گفت مامان محیا( دختر همسایه) تبلت داره

من نه تبلت دارم نه گوشی دارم نه کمد دارم نه طبقه دارم این وضعیت... 

وای وای انقدر باحال گفت کلی بوسش کردم

تبلت داره ولی خرابه

گوشی قدیمیه منم دستشه که صفحش یذره شکسته

کمد و طبقه هم داره نمیدونم اینا رو چرا اضافه کرد به لیستش

ولی واقعا از ته دلش بمن گله کرد که وسایل تکنولوژی کفایت نمیکنه

امروز شعر سرودم   مسامی مسامی بش بش بگید ....مسامی   صد قل هوالله بش بگید ....مسامی...هر کی نگه مسامی...  مسامی ..مسامی...مسامی....   علت نامگذاریم:من تو خونه شوهرمو مسامی صدا میکنم.... مسامی بر وزن مساوی یعنی این( = ) معنی خاصی نداره اما احساساتم فقط در قالب این کلمه ابراز میشه 

ای خدا نخوردیش

ممنون میشم توی تاپیک ها ازم سوال حس شیش نکنید💋❤شبای رفتن تو شبای بی ستارست ببین که خاطراتم بی تو چه پاره پاره ست با هر نفس تو سینه بغضه تو تو گلومه با هر کی هر باشم عکس تو روبرومه آخ که چقدر تنگه دلم برای اون شبامون کاشکی که اون عشق بشینه دوباره تو دلامون چی میشه برگردی بازم روزای گذشته هوای پاییزی چرا تو عشقه ما نشسته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا بخدا.. 

خیلی شیرین بود قیافش مثل طلبکارای ملتمس

امروز شعر سرودم   مسامی مسامی بش بش بگید ....مسامی   صد قل هوالله بش بگید ....مسامی...هر کی نگه مسامی...  مسامی ..مسامی...مسامی....   علت نامگذاریم:من تو خونه شوهرمو مسامی صدا میکنم.... مسامی بر وزن مساوی یعنی این( = ) معنی خاصی نداره اما احساساتم فقط در قالب این کلمه ابراز میشه 

گوگولی 😍😍حالا میان میگن این چه وضشه بچه باید فقط با نون خشک بزرگ شه تا خوب تربیت شه 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
گوگولی 😍😍حالا میان میگن این چه وضشه بچه باید فقط با نون خشک بزرگ شه تا خوب تربیت شه 

😂😂😂

مگه حریف زبون و منطق این وروجکا میشه آدم😂😂😂😍😍😍😍😍یه لقمه ش میکردی همونجا استارتر

همیشه ورق برنمیگرده ؛ گاهی اوقات کتاب بسته میشه ، دیگه ورقی نیست که برگرده .

تا وقتی بخوابه هزار دفعه گفتم یبار دیگه بگو چی گفتی... 

اونم هر دفعه تکرار میکرد ضعف کردم براش

تا وقتی بخوابه هزار دفعه گفتم یبار دیگه بگو چی گفتی...  اونم هر دفعه تکرار میکرد ضعف کردم براش

ای ماشالله خیلی براش اسفند دود کن 🧿

خیلی باهوشه که اینقدر قشنگ گلایه کرده . لطفا از الان براش توضیح بده و درست بار بیارش بچه به این زرنگی رو. 

بهش یاد بده زن باید فعال باشه باید درس بخونه ورزش کنه در آینده خودش درآمد زیاد داشته باشه و اینا از کوچیکی بکن توی ذهنش که دخترا قدرتمند هستن 

بچه چهارساله گوشي وتبلت نبايد داشته باشه بايد بهش ميگفتي مامان هر وسيله اي سن مناسب براي استفاده دار ...

ایناش به کنار... کاری با درست و غلطش ندارم

تعجب کردم که از این سن داره خواسته هاشو میگه... 

و از همه جالبه لحن گفتنش مثل ادم بزرگا بود

اره دختر منم ۴ سالشه میگم دعا کن خدا بهمون نی نی بده دوباره باجدیت ور داشت گفت تو همی منو بزرگ کن بس ...

😂😂😂