2777
2789
عنوان

حاجت دارا بیاین نماز خیلی خیلی مجرب

1464 بازدید | 96 پست

حضرت محمد ص میفرماید:خداوند فرموده هرکس این نماز را بخواند به عزت و جلالم قسم که تا نمازش تمام نشده ارزویش را براورده میکنم

نماز رو حتما باید روز پنجشنبه بخونید

نیت میکنید نماز حاجت روز ۵شنبه میخوانم قربه الی الله

دو نماز دورکعتی میخوانید و بین نماز و بعد از ان اصلا سخن نمیگویید تا دعا ها تمام شود

رکعت اول ۱حمد و۱۱ توحید

رکعت دوم ۱حمد و۲۱توحید

نماز را تمام کنید

رکعت سوم۱حمد۳۱توحید

رکعت چهارم۱حمد۴۱توحید

بع از نماز۵۱ بار سوره توحید را بخوانید۵۱بار صلوات بفرستید و ب سجده رفته و۱۰۰بار یا الله گفته و در همان سجده ارزوهایتان را بگویید

سوالی بود در خدمتم

عزیزم‌ینی در رکعت ۳ و ۴ تسبیحات اربعه رو نباید بگیم؟

لطفا لطفا لطفا قضاوت ممنوع❌❌                  این کاربری متعلق به دونفره   👭                            پس خواهش میکنم از رو تایپ ها سوتفاهم پیش نیاد🙏صاحب کاربر من و خواهرم هستیم من متاهلم و خواهرم مجرد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهربونم ۲تا نماز دو رکعتی جدا جدا باید خوند

بله خیلی ممنون گلم

لطفا لطفا لطفا قضاوت ممنوع❌❌                  این کاربری متعلق به دونفره   👭                            پس خواهش میکنم از رو تایپ ها سوتفاهم پیش نیاد🙏صاحب کاربر من و خواهرم هستیم من متاهلم و خواهرم مجرد