هر وقت سوسک مورچه بالدار پروانه نزدیک میبینم حتی جاندار مرده یه جوری میشم فشارم میفته انگار از کنترل خارج میشم ترسش طبیعی نیست شما چطوری باهاش کنار اومدین؟مخصوصا حشرات که پرواز میکنند 😥😥
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ممنون میشم توی تاپیک ها ازم سوال حس شیش نکنید💋❤شبای رفتن تو شبای بی ستارست ببین که خاطراتم بی تو چه پاره پاره ست با هر نفس تو سینه بغضه تو تو گلومه با هر کی هر باشم عکس تو روبرومه آخ که چقدر تنگه دلم برای اون شبامون کاشکی که اون عشق بشینه دوباره تو دلامون چی میشه برگردی بازم روزای گذشته هوای پاییزی چرا تو عشقه ما نشسته
نمیدونم فوبیاس یا ن ولی خیلی بدم میاد مخصوصا یکی بخواد بندازه روم اینا سال قبل همسرم سوسک گرفته بود دستش 🤢🤢میخواست بندازه روم از ترسم زبونم بند اومده بود اصلا نمیتونستم بگم ننداز دیگه نمیدونم فوبیاس یا ن
آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم