2777
2789

وای من عمر اون روزامو دوباره میخوام واقعا حیف😂

چقدر سم بودن کاملا معلوم بود یه دختر بچه‌ی ۱۴ ۱۵ ساله نوشته شون 

همه پسراخوشتیپ و پولدار و استاد دانشگاه و دخترا جذاب و لوند و شیطوووون که اولش باهم کل کل داشتنو عین بچه ها بودن بعد عاشق هم میشدن🤢

این وسطم یه دختر پلنگ سعی میکرد قاب پسره رو بدزده😂😂که آدم بده ی داستان بود

جالبه پسره اخرش پسر عموی از خارج برگشته ی دختره از کار در میومد خدایا منو ببخش واسه این سمایی که میخوندم😭

NVD❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا من رمان های امارتی میخوندم می‌گرفت میزد دختررو بعد دختره عاشق پسره میشد 😐🤣

به یاد شهدا صلوات.😇میشه برای حاجتم دعا کنی؟منم برای حاجتت دعا میکنم 🙂💞Take me home where i belong 💔

من علاوه بر این

رمان اسیر دزدان دریایی  و پیوند ذهنی هم میخوندم🙈🙊🔞

🖤 دلم میسوزد و کاری ز دستم بر نمی اید 🖤باز میشه این در صبح میشه این شب  صبر داشته باش 🖤گر تو با بد، بد کنی! پس فرق چیست؟!💙یا حسین ادرکنی   یابالغوث ادرکنی 💙.. با گریه هام میاد غم هامو حل کنه   نزدیک میشه تا منو بغل کنه   از اسمون شهر خیلی پایین تره    درو که وا کنی💙 خدا 💙پشت دره   چشمامو بستم از کنارش رد شدم   چشماشو بسته تا نبینه بد شدم   هرکاری میکنم ازم نمیگذره  حسی که بین ماست از عشق بیشتره....     با خوشحالی دیگران خوشحال شو!  نوبت توهم میرسه😘😉     میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود: با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم باش

حالا یه دونه خوندم اون اسید خالص بود 

شوهره چون مریض بوده و نمیخاسته زنش عاشقش بشه میزدتش می‌ترسیده بمیره این دل تنگ بشه بعد میمیره بعد بچه یک ماهه زنده میمیره بعد یک ماه دوباره عاشق میشه ازدواج می‌کنه 

😅

به یاد شهدا صلوات.😇میشه برای حاجتم دعا کنی؟منم برای حاجتت دعا میکنم 🙂💞Take me home where i belong 💔

وای یه رمانی میخوندم زمان نوجوونیم

دختره اینقدر خوشگل با چشمانی شهلایی داشت که کل شهر عاشقش میشدن حتی دختر بچه همسایه شون بزور زبون باز کرده بود گفته بود چقدر خوشگلی🤢🤢🤢🤢

دوتا بردار عاشق دختره شدن که پوووولدار بودن

یکی از برادرا جلف اون یکی مذهبی و اتفاق های خز و چیپ بعدش  

کاربری چهارم. 
اسیر دزدان دریایی ی کمشو خوندم حالم بد شد چی بود واقعا    

نابود بودیم     خزعبلات فقط

الان دیگه اصلا اهل رمان نیستم    گاهی رمان هایی براساس زندگی واقعی میخونم

کتاب های ردانشناسی میخونم بیشتر

و کتاب سلام بر ابراهیم از دستم نمیفته   فکر کن از کجا ب کحا😂😂

🖤 دلم میسوزد و کاری ز دستم بر نمی اید 🖤باز میشه این در صبح میشه این شب  صبر داشته باش 🖤گر تو با بد، بد کنی! پس فرق چیست؟!💙یا حسین ادرکنی   یابالغوث ادرکنی 💙.. با گریه هام میاد غم هامو حل کنه   نزدیک میشه تا منو بغل کنه   از اسمون شهر خیلی پایین تره    درو که وا کنی💙 خدا 💙پشت دره   چشمامو بستم از کنارش رد شدم   چشماشو بسته تا نبینه بد شدم   هرکاری میکنم ازم نمیگذره  حسی که بین ماست از عشق بیشتره....     با خوشحالی دیگران خوشحال شو!  نوبت توهم میرسه😘😉     میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود: با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم باش
وای یه رمانی میخوندم زمان نوجوونیم دختره اینقدر خوشگل با چشمانی شهلایی داشت که کل شهر عاشقش میشدن ح ...

اخی  منم یه رمان خوندم

دوتا برادر دوقلو عاشق یه دختر شده بودن

یکیش بیماری قلبی داشت

خیلی مظلوم بود   اولم اون عاشق شده بود و 

اخرش مُرد   چقدر عر زدم واسش😂😂😂😂😂😂

چرا اینقد نابود بودیم

اخی  منم یه رمان خوندم دوتا برادر دوقلو عاشق یه دختر شده بودن یکیش بیماری قلبی داشت خیلی مظل ...

اره اره یکی دیگه هم تقریبا این شکلی بود تو کلبه بودن بالای کوه 

خیلی چرتو پرت خوندم 

به جای رمانا درس میخوندم الان خواب بودم که صبح زود برم مطبم

کاربری چهارم. 
   اره اره یکی دیگه هم تقریبا این شکلی بود تو کلبه بودن بالای کوه  خیلی چرتو پرت خ ...

😂😂😂😂

چقدم خوب یادمون مونده

من اولین رمان ازدواج اجباری خوندم