2777
2789
عنوان

نفرت از مادرشوهر

615 بازدید | 53 پست

بچه ها من اصلا نمیتونم تحمل کنم شوهرم به مادرش محبت کنه. یا مادره واسه جلب محبت پسرش بهش بگه باشه پیش من نیاین خوش باشین. که چی مثلا میحای رو پسرت تاثیر بزاری با این بغض کردنا و ادا ها

ببخشیدکه میگم 

حتما یه دکتر برو

کسی که بهشت رابرزمین نیافته است،آن را درآسمان نیزنخواهدیافت،خانه ی خدا نزدیک ماست وتنهااثاث آن،عشق است بسترعشق به خدا خدمت به مخلوقش هست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از صداش و از همه اداهاش متنفرم.نمیخوام ریختشو ببینم.

الان یه عده میان میگن خودتم ممکنه مادرشوهر بشی ولی اصلا برام مهم نیست.چون کارهاش نفرت انگیزه

من از سال ۹۰ اینجا بودم.کاربریم رو لغو کردم الان با کاربری جدیدم اومدم شناسایی نشم🥰😎

شوهرتم بدش میاد مادرت بهت محبت کنه...😖خدانصیب نکنه همچین عروسی رو...کانون خانواده رو ازهم میپاشونن...قبل از اینکه شوهر شما بشه پسراون بوده و هست

تازمانی که رسیدن به طُ امکان دارد...زندگی دردقشنگیست که جریان دارد❤

یه روزی خودت مادر میشه حس اون درک میکنی یه عمر براش زحمت کشیده که الان بچش بهش محبت نکنه واقعا توقع نابجایه 

گرچه مادرشوهرم خیلی اذیتم میکنه ودخالت ولی تو عمرم سعی نکردم حتی تو فکرم اینجوری باشم

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛

شماها دیگ چجور انسانی هستید این همه زحمت بکش بچه بزرگ کن اونوقت ی غریبه بیاد بگه دوس ندارم ب مادرش محبت کنه واقعاک😤

جوری باش ک شعورت دلبری کنه ..........ن قیافت🤪
من میخام جدا شم. بدم میاد

بخدا شوهرم یه پارچه اقاست همه چی تمومه.ولی اگه برگردم به گذشته هیچ وقت باهاش ازدواج نمیکردم فقط بخاطر کارا و حرفای ننه اش و خاهرای عقده ایش.متنفرم ازشون.حتی با تلفن هم حرف میزنه صداش میاد من‌تمام سلولهای بدنم تنفر میشه و عق میزنه اه اه

من از سال ۹۰ اینجا بودم.کاربریم رو لغو کردم الان با کاربری جدیدم اومدم شناسایی نشم🥰😎