2777
2789

۲۳ سالمه...حضور یکیو کنارم حس میکنم...از محبتی که بهم میکنه عاشقش شدم نمیدونم چرا شاید خل باشم اما عاشقش شدم درحدی که به جونش قسم هم میخورم ندیدمش اما میدوتونم حس کنم که داره بهم عشق میورزه حضورشو کنارم حس میکنم دیوونه شدم یعنی؟

طُ بزرگترین اشتباه درست زندگیم بودی...✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی تو خیالته؟

هوای دل ببین باران شده شب است و ماه من پنهان شده💔برای آسمان آرامشی بیا ببین دلم طوفان شده💔به خواب من بیا آرامشم ببین چگونه نازَت میکشم💔ببین هوای دل ماتم زده من از خواب تو دست نمیکشم💔
ولی سعی کن اینکارو نکنی خودتو مشغول کن

چرا

هوای دل ببین باران شده شب است و ماه من پنهان شده💔برای آسمان آرامشی بیا ببین دلم طوفان شده💔به خواب من بیا آرامشم ببین چگونه نازَت میکشم💔ببین هوای دل ماتم زده من از خواب تو دست نمیکشم💔
حسش میکنم میتونم حس کنم که سرمو رو سرش گذاشتم هیچ علاقه ای به اسم ارمان هم ندارم اما تو ذهنم اسمش ار ...

یا مقلب القلوب😐

نگو دختر ترسیدم

برو یه سرکتاب باز کن پیش دعا نویس😐 جنی همزادی چیزی شاید باشه

امکان نداره چون هم نماز میخونم هم قرآن هم روزه میگیرم تازه تو ذهنمه نمیبینمش

طُ بزرگترین اشتباه درست زندگیم بودی...✨
نه بابا مهربونه 😂

نیازی ب تشخیص روانشناس ها نیس 

شما قطعا دیونه هستین و هیچ راه نجاتی نداری😐

الفرااااااار👀

مغزتو از این فکرا پاک کن