2777
2789
عنوان

بخاطر مادرشوهرم میخام جدا شم

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدا کردن یه مادر ازپسرش خیلی کار اشتباهیه مادرشوهرت باشه هربدیم کرده باشه مادر شوهرت هست براش زحمت ...

مادر باید بدونه پسرش زن گرفت دیگه مثل سابق نیست باید خودشو کمرنگ کنه برای آرامش زندگی بچش 

تیکری که مشاهده میکنید برای آزمون وکالتمه 😍😍. میشه برای قبولیم یه صلوات بفرستید خیلی آرزو دارم خانم وکیل شم .توجه توجه این کاریری توسط دو نفر استفاده میشه من و دوستم
نمیدونم. کم میارم. خیلی عصبی میشم بی دلیل

بیخیال بابا مگه فقط مادر شوهر تو بده اکثرا همه از مادر شوهر بدشون میاد مهم شوهرته

دختر نازم خیلی دوست دارم ❤️دایانا❤️
مادر باید بدونه پسرش زن گرفت دیگه مثل سابق نیست باید خودشو کمرنگ کنه برای آرامش زندگی بچش 

مادرمیدونه 

من خودمم عروسم مادرشوهر دارم 

پسرم دارم در اینده مادرشوهر میشم

عروس اصلا حق نداره دور پسر حصاربکشه به هردلیل خوشش نمیاد خودش رفت امد نکنه 

اون مادره زحمت کشیده به دنیا اورده دلش تنگ میشه 

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤
همسرم دفاع میکنه. اونم اونقدی کاری نداره ولی حالم خراب میشه. استرس میگیرم ازش

خوب خیلییی خوبه گلم که ازت دفاع میکنه خدا شکر

این یعنی همسرت با شروع و از ته دلش دوست داره خیلی از مردا بی احترامی هم میکنن به همسرشون 

سخته اما سعی کن به مادر شوهرت به یه دید یه آدم عابر نگاه کنی تا اذیت نشی یا یه آدم که نمیشه روش حساب درست باز کنی تا خودت اذیت نشی

با بغض و ناراحتی دل شوهرمو نرم میکنه که بره ببینتش. عقده داره

وظیفشه بره ببینه مادرشه 

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤
آدم مفیدی نبوده . شخصیتش هم رو مخه

باید راه کنار اومدن با یه همچین آدمی رو پیدا کنی  نه اینکه بزنی زندگی خودتو داغون کنی!

سعی کن رابطتت با شوهرت بهتر باشه تا اون چشش درآد،  نه این که طلاق بگیری و اون ذوق کنه

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

با بغض و ناراحتی دل شوهرمو نرم میکنه که بره ببینتش. عقده داره

دوست داری بعدا که پسر و عروس داشتی، عروست نذاره پسرت بیاد به دیدنت؟!!

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...