2777
2789
عنوان

خسته شدم

107 بازدید | 6 پست

چرا زندگی من پر از ماجراست هر موقع می‌خوام خوشبخت بشم همه چیزم خراب میشه واقعا آخه خدا میزاره بندش منو بازی بده از دست خودم خستم که اینقدر خودمو خانوادم عذاب دادم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از بچگی تو خانواده متوسط بودم ی دختر پر ذوق اروم تا زمانی که خیانت و مامانمو دیدم تو اوج پنج سالگی تا بلوغ نابود شدم تو اون دوران به خاطر آسیب روحی پرخاشگر بودم به همین دلیل دید و کتکای مکرر خانواده هیچ وقت کلاس نداشتن برم هیچوقت نتونستم با همسنای خودم وقت بگذرونم 

همش هر شب عذاب وجدان گریه فکرتی مکرر به اعتمادی به مردا و... ی دختر بچه افسرده که فقط ظاهر داشت باورهای من شده بود تمیز کردن خونه غذا درست کردن کمک و محبت به خانوادم ی جورایی حس میکردم اگه محبت نکنم ترد میشم نمیدونم چرا همش ترس داشتم  تو سن کم اصلا بچگی نداشتم به آینده ای فکر نمی‌کردم 

تو سن ۱۲ سالگی شده بودم دختر نمونه با ادب و پر کار زرنگ فامیل اما بدون کمی دلخوشی به خودم و تنها افتخار و داشتن کلی خواستگار 

اسم پسرفامیل و گفتن گذاشتن روت فکر میکردم میتونم بهش تکیه کنم ذوق داشتم همش تو فکرش بودم و مادری که.....دلم میخواست سریع از جو دربیام اونو ی در می‌دیدم و البته احترامای مادرش و مهربونیش چون در قبال مادرم همیشه نفر دوم بودم همیشه تحقیرم میکردن جلو همه