2777
2789
عنوان

دانشگاه فرهنگیان

1799 بازدید | 44 پست

سلام 

کسی رو میشناسید یکی دو سال اخیر با رتبه بین 6 تا 10 هزار علوم انسانی فرهنگیان قبول شده باشه ؟؟ چه شهری؟؟ 

اصلا با این رتبه دانشگاه دولتی میشه قبول شد رشته های مدیریت اینا ؟؟ 

دولتی اره.فرهنگیان بستگی به ظرفیت شهر داره دیگه

مثلا کنکور ۹۸ شهر ما حتی ۲۵ هزارم گرفت

اما سال ۹۹ رتبه ۸۰۰ نگرفت و خب پشت کنکور موند 

ˢᶤˡᵉᶰᶜᵉ ᶤˢ ᵃᶰ ᵃᶰˢʷᵉʳ ᵗᵒᵒᵎ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست من منطقه 3 با رتبه 14هزار دبییر تربیت بدنی قبول شد کنکور 99 

ما منطقه یکی ها خیلی بدبختیم خدایی

همین دوستتون اگر منطقه یک بود میشد۴۲هزار

اونوقت حتی مجاز ب انتخاب رشته هم نمیشد

خدایی ما بدبخت نیستیم؟😞💔

بابا از نبودنت خستم،از اینکه هنوز هم به این فکر میکنم که کاش همش خواب بود،از اینکه چرا نمیتونم کنار بیام.بابا همه فک میکنن من کنار اومدم با جای خالیت اما هیچکس نمیدونه که چقد یواشکی اومدم پیشت،یواشکی برات اشک ریختم يواشکی آز درد نبودت رفتم زیر سِرُم،بابا وقتی نیستی دیگه خودم و واسه کی لوس کنم؟ آز کی کمک بخوام که با جون و دل برام انجام بده دلم تنگ شده بپرم بغلت ولی آخه چجوری...مرسی خدا از اینکه هستی،ولی در و رو به مردم ما بَستی،آتئیست میشم بفهمم توام با اینا هم دستی....از این به بعد بگید روزِ میگم شبِ....از این به بعد اگه خداهم باشید من یکی آتئیستم:)                                                    تو چشام نگا کن و دستت و بذار تو دستم،غم و رو سیاه کن و دستت و بذار تو دستم،اگه ابر بارون بشه بارونِ بی امون بشه،دل و سر پناه کن و دستت و بذار تو دستم     غزلشونم♡

آره

همکلاسی دانشگاهم سال ۹۸ با رتبه ۱۰۰۰۰ دبیری  الهیات آورد

شهر خودش بندر خمیر بود

بستگی داره به اینکه توی شهرت چند نفر بخوان و تو بین همشهریات نفر چندم باشی..اون چون بقیه رقباش ضعیف بودن تونست قبول بشه

ولی تو شهر خودم رقابت سنگین بود و رتبه زیر ۳۰۰۰ چند نفر بودن که قبول نشدن

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

ما منطقه یکی ها خیلی بدبختیم خدایی همین دوستتون اگر منطقه یک بود میشد۴۲هزار اونوقت حتی مجاز ب انتخ ...

نه بابا برای چی بدبخت

نرم افزار های تخمین رتبه که تفاوت رتبه های منطقه 1 و 2و 3 شون نهاااایتااااا 6هزار تاست فکرنکنم 42 هزار میشد نهایتش 18یا 20 هزار 

دیگه شانسه دیگه

(( پنهان اگرچه داری چون من هزار مونس/من جز تو کس ندارم پنهان و آشکارا))  !✨💜