2777
2789
عنوان

خواهری کنین برام و

2510 بازدید | 44 پست

دعا کنین نیم ساعت پیش اقدام داشتم دقیقن روز تخم گذاری از خدا ی پسر میخام میشه ی سوره قدر منو مهمون کنین هر کی خوند لایک کنه حمد براش بخونم 

قلبم فقط واسه بچهام میتپه💖💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جلل الخالق این مدلی دیگه نوبره

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
من برات قدر میخونم پسر دار بشی توام قدر بخون خدا بهم دختر بده ❤️❤️😊😊

چشم حتمن الهی هر چی از خدا میخای بهت بده ی دختر نازو خوشگل و سالم 

قلبم فقط واسه بچهام میتپه💖💕
دوتا دختر دارم دعا کنین برام خدا حاجت دل هموتونو بده انشالله ی سوره قدر برا پسر دار شدن منم بخونین&n ...

دکتر رفتی؟ رژیم گرفتی؟ زن داداش جاریم یکسال رزیم گرفت و دکتر رفت دختر سومش الان دوماهشه

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
چشم حتمن الهی هر چی از خدا میخای بهت بده ی دختر نازو خوشگل و سالم 

فداتبشم عزیزم

❤️برات خوندم ایشالله ک یه گل پسر سالم خدا بهت بده استرس نداشته باش اصلن❤️

اری این نیز می‌گذرد اما به کُندی یک رودخانه یخ زده