2777
2789

سلام دوستان

تدریس زبان انگلیسی و ترکی استانبولی با شرایط سنی مختلف.

هر ترم ۱۴۰هزار تومن هستش.

اگر که خواستید میتونید جلسه اول رو رایگان شرکت کنید و اگر از کلاس ها خوشتون اومد ادامه بدید.

جهت کسب اطلاعات بیش‌تر به من درخواست دوستی بدید.

خواهشا دوستانی که بلد هستند اعلام حضور نکنند.

اموزش زبان ترکی استانبولی میدم،اگر دوست داری این زبان زیبا رو یاد بگیری بهم درخواست دوستی بده.

با اجازه اسی میشه یه سری به تاپیک من هم بزنید دانشجوئم به کار نیاز دارم🥺

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6776606/دوستانی-که-آنلاین-خرید-میکنن-میشه-کمکم-کنید?postId=197222728

یه صلوات نذر همه آرزوهایی که منتظر برآورده شدنن 🌱🥀🌷🌹🌱 مذهبی نیستم اما معتقدم خدا تو وجود هممون نشسته و ما بهش میگیم وجدان......دینم انسانیت......همه ما فرزندان حواییم.....دل هم و نشکنیم..... یه عضو کوچیک از حامیان معصومترین مخلوقات خدا🐾🐶🐷🐰🐹😻🐾 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت برم انگلیسی هم یاد میدی ؟ 

دوقلوهام دماغ عمل کردن انشالله ماه بعد دوباره شروع میکنن باهاتون ترکی رو 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 
زبان ترکی رو با چه کتابی اموزش میدی؟ 

من خودم جزوه مینویسم عزیزم 

اموزش زبان ترکی استانبولی میدم،اگر دوست داری این زبان زیبا رو یاد بگیری بهم درخواست دوستی بده.
قربونت برم انگلیسی هم یاد میدی ؟  دوقلوهام دماغ عمل کردن انشالله ماه بعد دوباره شروع میکنن باه ...

سلام حال شما خوب هستید؟

انشالله به سلامتی باشه

خیلیم هم عالی دخترای گلتون از شاگردهای خیلی خوب من هستن.

بله من انگلیسی هم درس میدم همراه ترکی

سلام حال شما خوب هستید؟ انشالله به سلامتی باشه خیلیم هم عالی دخترای گلتون از شاگردهای خیلی خوب من ...

خیلی لطف داری 

♥️
خیلی زود دوباره شروع می‌کنیم انشالله 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 
خیلی لطف داری  ♥️ خیلی زود دوباره شروع می‌کنیم انشالله

انشالله

انشالله

سلام . یه پستی ازتون دیدم که درمورد املاک شمال اطلاعات داشتین.

اگر حوصله بزارید و جواب بدین خوشحال میشم❤

ما میخوایم به یه شهر شمالی مهاجرت کنیم

شغلمون هم مغازه لباس زنونه است

سوال اولم: ما اطلاعتمون کمه ولی فعلا آمل مدنظرمونه ک دسترسی ب تهران اسونتره.و چون پرجمعیت فروش هم بهتره.بنظرتون انتخابمون درسته؟

دوم : قیمت رهن و اجاره یه مغازه 20_30متری .توی نیدون هفده شهریور 

حدودا چقدره؟

سلام . یه پستی ازتون دیدم که درمورد املاک شمال اطلاعات داشتین. اگر حوصله بزارید و جواب بدین خوشح ...

سلام وقتتون بخیر

شمال اگر کار داشته باشید خیلی خوبه برای زندگی

من خودم بابلسرم و اینجا بین فریدونکنار و بابلسر فروشگاه های لباس خیلی زیاده و اغلب هم شلوغ هستش

یعنی برای کار شما موقعیت خوبی داره

و بابلسر شهر توریستی هستش و مسافر زیاد میاد 

میشه سمت دریاکنار و خزرشهر که تو اینترنت سرچ کنید میتونید قیمت هاش رو ببینید من دقیق نمیدونم حقیقتا