من به شدت ریزش مو گرفتم برای اولین بار در عمرم حنا زدم ۴ماهه ریزش موهام قطع شده.البته از۱۵سالگی همیشه جز بارداری ریزش مو داشتم الان نگرانم اگه حنا نزنم باز ریزش مو بیاد سراغم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم با حنا چه چیز دیگه ای میذاری؟ یعنی وقتی میزنی ریزشت بهتر میشه؟؟
من آذر کرونا گرفتم ریزش موهام از دی تا اوایل اسفند درحدی بود که حس میکردم توی سلمونی هستم.شانسی حنا زدم از اواخر اسفند تا الان ریزش موهام قطع شده اما از ترس از اونوقت ماهی دوبار حنا رو با پودر پوست گردو و سدر وگاهی هم با دارچین و قهوه میزنم.
نمیدونم قطع ریزش موهام واقعا از حناست یا نه کار دیگه ای بعد بیماریم انجام ندادم.خواستم ببینم کسی این تجربه رو داره یانه.نمیخوام دیگه حنا بزنم.درد سر و کثیف کاری داره
حنا عالیه عزیزم من موهام مشکیه و رنگشو نمیگیره ولی حوصلم نمیشه بزنم اخه شستنش کمی سخته ...
موهای دخترم هم خیییلی مشکیه یکساعت روی موهاش گذاشتم حتی یکذررررره رنگ موهاش تغییر نکرد.یکمقدارسخته حنازدن.کلی لباسای آدم کثیف میشه.موقع شستن چندین بار نرم کننده بزنی شستنش خیلی سخت نمیشه
دکتر رفتم گفت اینکه خیلی خوبه حالاکه ریزش موهات قطع شده چرا دنبال علت قطع شدن ریزش میگردی😂😂😂😂 جواب درست درمون نداد.آزمایش کم خونی و ..... داده بودم نگاه کرد گفت هیچیت کم نیست همه جیز اوکیه
نمیدونم قطع ریزش موهام واقعا از حناست یا نه کار دیگه ای بعد بیماریم انجام ندادم.خواستم ببینم کسی این ...
ن عزیزم نمیتونه واس حنا باشه چون اگ میخاستی با حنا جواب بگیری باید سه ماه میزدی تا تازه نتیجشو ببینی وگرنه با یه بار زدن ریشهایی که سست هستن .سفت نمیشن اتفاقا چون حنا سنگین موادش بیشتر باعث میشه بریزه منم مثه تو درگیر ریزش مو بعد کرونام ولی زمان لازم داره از سه ماه تا ۶ ماه واس هر کسی متغیرره بعد ب مرور خوب میشه ولی چون خیلی کند خوب شدنش بسیار ناراحت کنندس شما ریزش موهاتون در چقدر بود و اینکه شقیقهاتونم خالی شده بود؟
ن عزیزم نمیتونه واس حنا باشه چون اگ میخاستی با حنا جواب بگیری باید سه ماه میزدی تا تازه نتیجشو ببینی ...
پشت لباسم پر مو بود هربار دست به موهام میزدم دستم پر میشد.حموم که میرفتم قطر موهایی که جدا میشد در حدی بود که انگار با قیچی دارم موهامو قیچی میکنم.
تقریباتا۲یا ۳ماه بعد بهبودیم ادامه داشت.تقریبا ۲ماه بعد کرونام حنا زدم.حدود یکماه بعدریزش قطع شد.الان بین موهام خییییلی موهای کوتاه در اومده که سیخ سیخ دیده میشه
پشت لباسم پر مو بود هربار دست به موهام میزدم دستم پر میشد.حموم که میرفتم قطر موهایی که جدا میشد در ح ...
نه عزیزم حنا میتونه کمک کنه ولی اینکه فک کنی حنا باعث شد اینطوری نی چون من خودم تو دوران اوج ریزشش سه مرحله رفتم مزو و فیلر و پی ارپی نتیجه نداد حالا اینا تزریق زیر پوست سر بودن حنا ک دگ ماسک سره
خداروشکر ک خوب شدی عزیزم تو جاهایی ک خالی شده بود موهات در اومدن مثلا شقیقها؟