2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عالییی بووود خیلی اسون بود کلییی ذوق دارمممم😍🙈🙈

شوخی میکنید؟

صدایت میکنم آقــا...همین جایم... خودم تنها...از این پایین به آن بالا...صدایم می‌رسد آقــا؟...نگاهم در زمین گیـر است...خودم هم خـوب میدانم...بسـی دیـر است...بسـی دیـر است.‌..برای پَــر زدن اما امیـدم را نگیـر آقــا...ازاین سقف گناهانم دعا بالا نمی آید،دعا آنجا نمی‌آید...دعایم را ببر بالا...شفاعت کن مرا آقـا...شمــا را میدهم سوگنــد...به حق مـادرت زهـرا نگاهت را نگیـر آقـا...اللهم عجل لولیک الفرج

من دارم دق میکنم...امسال افتضاح دادم

صدایت میکنم آقــا...همین جایم... خودم تنها...از این پایین به آن بالا...صدایم می‌رسد آقــا؟...نگاهم در زمین گیـر است...خودم هم خـوب میدانم...بسـی دیـر است...بسـی دیـر است.‌..برای پَــر زدن اما امیـدم را نگیـر آقــا...ازاین سقف گناهانم دعا بالا نمی آید،دعا آنجا نمی‌آید...دعایم را ببر بالا...شفاعت کن مرا آقـا...شمــا را میدهم سوگنــد...به حق مـادرت زهـرا نگاهت را نگیـر آقـا...اللهم عجل لولیک الفرج
سال دومی ام

موفق باشید...

سال دومی ام

عرررر بیشتر خریدارم

چون من پارسال کنکور دادم هم گفتن ی سال بشین گوش نکردم

برای جوش و لک هر درمانی میدونین بهم بگین اسیر شدم ۴ساله دارم درمان میکنم (خدا🙏🤍)
عرررر بیشتر خریدارم چون من پارسال کنکور دادم هم گفتن ی سال بشین گوش نکردم

پارسال خیلی سخت بود امسال خیلی راحت تر از پارسال بود...

هممون ی روزی مردیم؛ توی سکوتی که هیچوقت، هیچکس، هیچ جوره درکش نکرد..‌.
پارسال خیلی سخت بود امسال خیلی راحت تر از پارسال بود...

همین میگم اشتباه کردم

همش همینه تف تو شانسم

برای جوش و لک هر درمانی میدونین بهم بگین اسیر شدم ۴ساله دارم درمان میکنم (خدا🙏🤍)