2777
2789
عنوان

اقا یه سوال

91 بازدید | 13 پست

چرا وقتی من کنکور داشتم و نمیتونستم خیلی تو سایت باشم کلی موضوع جالب و جنجالی بود که دلم میخواست مدااام تو سایت باشم اما الان هیییییچییییی نیست 

😑😑😑😑

تلوزیونم همینه لامصب هرشب که قراربود درس بخونم کلی فیلم قشنگ بود دیشب خودمو کشتم هیچی پیدا نکردم تهشم رفتم یوتیوب فیلم دیدم😑😑😑

حس بی مصرف بودن دارم😂

دیگه کنکوری نیستم  

خب دیگ واس همه همینه 

اون‌خُداست‌کِ‌مهرَبون‌بَخشندست‌:/          مَن‌فاصله‌خَندیدنم‌تا‌رددادنم‌یلَحظَس🌊💯⚖😏                       آدمایی‌واسه‌ماع‌خاصن‌کِ‌مارو‌با‌اخلاق‌بَدمون‌خاصَن🤙🏾📿🦂 🔞          ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯                           کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀

کنکور رو خوب داده باشی به دررررک😉

شرمنده ولی بیشتر از ۷ تا سیم کارت ندارم 😁 باافتخار کاربری هفتممه 😎 راااااااستی به مرگ خودم قسم خواسته هام و به داشته هام تبدیل میکنم 😍💞 یه روزی تاپیک چه طوری به اونی که خواستم رسیدم رو میزنم با افتخار ازش براتون تعریف میکنم🍷💜 تنها موجودی که با نشستن به موفقیت میرسد 🐔 مرغ است 😎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعیه

اونوقت که من کنکور داشتم قشنگترین فیلم ها برنامه ها ،جام جهانی همه اینا بود

الان که کنکور رو دادیم فقط یه گاو میاد پنیر تبلیغ میکنه 

تمام راهی که برای تو با دلم رفته بودم را ،حال مجبورم با عقلم برگردم 💔🙂💔   قهرمان گاو بازی اونی نیست که با گاوا سرشاخ میشه اونیه که خوب جلوشون جا خالی میده
منم دیقا پاورچینو هر روز نصفه میدیدم یا نمیدیدم بعد از دیروز تموم شد جاش یچی دیگ گذاشتن😑😑😑😑😑😑

وای دیدی😑🤔😂بعد این ساعت نمیگذره اصلا حالا من ۱۱ صبح پاشدم از خوابا🙄

دیگه کنکوری نیستم  
فقط رفتم دیدم ی سوال ریاضی که زدم درست بوده  وزبانم سه تا غلط ۴ تا درست😅 که میشه ۳ تا درست&n ...

ایشالا اونی رو که میخوای میاری😍😍

شرمنده ولی بیشتر از ۷ تا سیم کارت ندارم 😁 باافتخار کاربری هفتممه 😎 راااااااستی به مرگ خودم قسم خواسته هام و به داشته هام تبدیل میکنم 😍💞 یه روزی تاپیک چه طوری به اونی که خواستم رسیدم رو میزنم با افتخار ازش براتون تعریف میکنم🍷💜 تنها موجودی که با نشستن به موفقیت میرسد 🐔 مرغ است 😎
وای دیدی😑🤔😂بعد این ساعت نمیگذره اصلا حالا من ۱۱ صبح پاشدم از خوابا🙄

بیکاری ساعت بگذره خاهر 

حالا اعلام نتایج میاد و برو مشاوره برا انتخاب رشته و هزار تا کار استرس زای دیگه🤦‍♀️