2777
2789

سلام دوستان من موهای زائد بدنم رو لیزر کردم و رو دست و پاهام و زیر بغلم و ... اینا هیچ مویی ندارم

اما روی شکم و سینه و پشتم موهای نارک دارم که نمیشه لیزر هم بکنم چون زیاد میشه

خسته شدم از دستشون اصلا نمیدونم چیکار کنم موها نارک هست اما خیلی زیاده و مشخصه 

با وکس و اپیلاتورم وحشتناک جوش میزنم

شما چه راهکارایی دارید؟🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند وقته لیزر کردی؟ پر مو بودی؟ تاثیر خوبی داشت؟

من پارسال انجام دادم عزیزم اره خیلی راضیم پرمو بودم کاملا مخصوصا پاهام خیلی زیاد بود بعد شیو هم میکردم جوش میزدم همه اونا هم از بین رفتن

من پارسال انجام دادم عزیزم اره خیلی راضیم پرمو بودم کاملا مخصوصا پاهام خیلی زیاد بود بعد شیو هم میکر ...

الان یکساله دورت تمام شده ؟ من بخاطر موهام که زدن بدنم پر از جای جوش شده و لک ، بنظرت اونا هم میره؟

خدایا آرامش بده به همه😍🙇
الان یکساله دورت تمام شده ؟ من بخاطر موهام که زدن بدنم پر از جای جوش شده و لک ، بنظرت اونا هم میره؟

یک سال و چند ماهه عزیزم

اره از بین میره مقدار خیلی زیادیش

چون جوش جدید هم دیگه نمیزنی اون قبلیا هم خوب میشن

راحت میشی

با دستگاه کندلا الکساندرایت از جلسه‌ای ۷۵۰ میرفتم تا آخرا شده بود ۸۵۰ نه جلسه هم شد برای من هر یک ...

چقدر عالی ... منم میخوام برم ولی میترسم کلی هزینه کنم تاثیری هم نداشته باشه

خدایا آرامش بده به همه😍🙇
چقدر عالی ... منم میخوام برم ولی میترسم کلی هزینه کنم تاثیری هم نداشته باشه

یه کلینیک معتبر برو و مطمئن باش زیر نظر پزشک آموزش دیدن اپراتورها و از دستگاهش هم مطمئن باش

نگران نباش اگه جای خوبی باشه جواب میگیری

فقط قبلش آزمایش هورمون بده که مطمئن باش مشکل هورمون نداشته باشی مخصوصا مشکل سندروم تخمدان پلی کیستیک چون معمولا روشون لیزر جواب نمیده

من الان تنها ناراحتیم همین موهای روی شکم و سینه هستن که نمیدونم چیکارشون کنم🤧

خیلی حساس نشو خودت اذیت میشی اونارو کاری هم نمیشه کرد فقط اپیل و پودره که خیلی بده همون مو باشه بهتره

خدایا آرامش بده به همه😍🙇