سلام دوستان ،ببخشید میخواستم بدونم این مورد طبیعیه که بعد از انجام اولین جلسه فیبروز حدود ۶۰ تا ۷۰ درصدش پاک بشه و ابرو پوست ریزی داشته باشه؟حس میکنم مواد خوبی برام استفاده نکردن که تقریبا همش پاک شده🥺
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ولی پوست من انقدر که چرب بود بعد اینکه ریخت بر نگشت ، حالا جای عالی رفته بودم ، دلیلشم میگفت پوستت انقدر چربه رنگ نمیمونه 😐
ماهیها از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند و چون دریا آرام شد، خود را اسیر صیاد دیدند ...... تلاطم زندگی حکمت خداست، اگر هم دریا گاهی نا آرام شد برایتان دل آرام آرزو دارم 🌹
خدا چرا شما اینقد پول ما مردای بدبخت رو به فتا میدید فقط تو ایران دنیال ارایشن م ...
حالا چرا شما اقایون خودتونو میندازین وسط،بنده و خیلیا دیگه خودمون هزینه هامون رو پرداخت میکنیم،و همنجور که باشگاه دغدعه شما برای زیباییه ما هم کارایی برای زیباییمون انجام میدیم،و فرهنگ ها متفاوته بهتره ما ایرانی ها رو نریزین تو اروپایا