2777
2789
عنوان

بچه و درس

209 بازدید | 42 پست

همسرم اصرار داره چن ماه دیگه بچه دار شیم بنظرتون میتونم با بچه دانشگاه برم میخوام حقوق بخونم و بعد فارغ التحصیلی وکالت همزمان کنکورم بدم دوباره برای دانشگاه بهتر مامانمم کمکم میکنه به نظرتون میشه کسی رو دیدین

واسه من نمیتونم وجود نداره اگه بخوام حتما میتونم خدایا به امید خودت💪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حقوق خوندم ازمون وگالت با وجود بچه سخته اول اونو قبول شو بعد بچه بیار

منم همین نظرو دارم اما مشکل همسرمه میگه بعد ها بچه دار نمیشیم

شدنش میشه فقط سخته

چجوری میشه بتو ماه های اول رفت دانشگاه و نوزادو بعد از مرخصی پیش کسی گذاشت مثلا مامانم یا همسرم اذیت نمیشه بچه

چجوری میشه بتو ماه های اول رفت دانشگاه و نوزادو بعد از مرخصی پیش کسی گذاشت مثلا مامانم یا همسرم اذیت ...

اگه مامانت سختش نیست و حوصله ش زیاده بزار پیش مامانت بهشم شیرخشک بده که راحت باشی

از کنکور قبول شدین؟

کنکورو که تازه دیروز شرکت کردم ولی اگه نشدم پیام نور میرم واسه دولتیم دوباره میخوام همراه با دانشگاه واسه سال بعد بخونم