یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آخرین پریود نرمالم ۲۳ اردیبهشت بود . اوایل خرداد رابطه محافظت نشده داشتیم . ۷ خرداد پریود شدم تا سه روز تموم شد . دوباره ۲۸ تا ۳۰ لک بینی داشتم . دوباره پنج تیر پریود شدم تا الان اونم شدید😭😭 در صورتی که من پریودم هفت روزه هست که اونم تا پنج روز خون میاد اونم معمولی رو به کم بقیه لک بینی هست . من نه سال ازدواج کردم این شاید سومین بار هست که قرص مصرف کردم خیلی بدم میاد از این که هی بخوام قرص بخورم ولی مجبور شدم خرداد قرص بخورم و چند ماه قبلش هم خورده بودم الان هورمون هام ریخته بهم 😭 چیکار کنم خون ریزی قطع بشه دیگه دارم نگران میشم
میرم عزیزم تا الان هم هم چون دکتر وقت نداشت نتونستم برم هم فکرم کردم نرماله اما امروز دیدم شدید تر هم شده در صورتی که در پریود عادی من دیگه امروز تموم شده بودم 😑 ممنون که وقت گذاشتی🙏🙏