2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیشه سرمو میزارم رو بالشت خوابم میبره دو شبه اصلا خوابم نمیبره ... ۲ و خورده ای بود به زور یه ذره خوابیدم اذان دادن دوباره بیدار شدم تا الان هر کاری میکنم خوابم نمیبره😪

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺
خواستم بخوابم دیدم پسرم ۷/۵درجه تب داره😢 شب سالم خوابید الان جرا تب کرد🙁😓

وای خوبه متوجه شدی عزیزم سزیع شیاف میزدی براش

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

برا نهار مهمون دارم هنوز هیچ کاری نکردم 

مامانی جونم چرا وقتی دو سالم بود رفتی منو هم باخودت نبردی چرا گذاشتی توحسرت گفتن مامان از ته دل بمونم دوستت دارم لااقل بیاتو خوابم ببینمت من حتی قیافیه تو یادم نیست 
مگە کیە مهمونتون

۲ تا عمه هام با بچه هاشون و عروسا و داماداشون 

کلا وقتی میخواد برام مهمون بیاد از استرس قلبم‌میاد توی دهنم 

خیلی خودمو اذیت میکنم 

به کسایی که راحت مهمونی میگیرن حسودیم‌میشه

حاجتم اینه امام رضا ضامنم بشه تا منم به آرزوم برسم 😢
منم اینجوریم دقیقا

خیلی بد 

از ۲ روز قبل تا دوروز بعدش هم کار دارم و هم فکرم مشغول میشه 

آرامشم از بین رفته 

دوست دادم‌ این اخلاقمو عوض کنم اما هر روز بدتر میشم 

حاجتم اینه امام رضا ضامنم بشه تا منم به آرزوم برسم 😢
خیلی بد  از ۲ روز قبل تا دوروز بعدش هم کار دارم و هم فکرم مشغول میشه  آرامشم از بین رفته ...

منم اینجوریم از ترس خیلی بە ندرت مهمون دعوت میکنم باور کن سالی یکی دو بار مهمونی میدم

حواست‌هست‌به‌موهای‌سفید‌سرم‌!