من پنج ماه و نیمه سزارین شدم ، امشب یکم خونریزی داشتم . دو ماه پیشم همینجور شدم ینی یکم اندازه ببخشید یه قاشق خونریزی داشتم و تمام شد . امشبم شدم و تمام ... میخوام بدونم طبیعیه؟ و اینکه اشکال نداره تو ۶ ماهه زایمان کردم و هنوز پریود نشدم؟
حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️ خرّم آن روز كه پرواز كنم تا برِ دوست🍃 اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه به بچه شیر میدی ممکنه حالا حالاها هم پریود نشی. بعضیا توی شیردهی میشن بعضیا نه.
راجب خونریزی مختصری که داشتی چیزی نمیدونم
حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️ خرّم آن روز كه پرواز كنم تا برِ دوست🍃 اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
طبیعی هست.بعضیا بعد شش ماه میشن.بعضیا یکسال و یک عده تا دو سال بعد میشن.من ۱۲فروردین زایمان کردم .۲خرداد پاک شدم.الان دیروز باز پریود شدم ولی خیلی کمه باز.
دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعهای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ