2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ساعتی که نیست حقوقش برای سال اولیا بین سه تا 3500 معمولا هم. راه دور یعنی دوسه ساعت راهه 

من پارسال هشت ماه خوندم رتبمم خوب شد در کمال ناباوری از 33نفری که میخاستن فقط پنج تا رو گرفتن پارسال و ظرفیت خالی موند برای سهویه ها و کار به مجلس و دعوا کشید. حالا گفتن شاید نه هزار نفر از کارنامه سبزای پارسال که ما بودیم جذب بشن ولی احتمالش کمه چون ازمون سهمیه دارا رو چند روز دیگه میگیرن 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩
اره ثبت نام کردم.  منابع هم خریدم کارگاه و جزوه دارم میخونم.  پارسال شرکت کردم قبول نشدم ...

هنوز دفترچه نیومده چه جوری ثبت نام کردی خخخ

اره ثبت نام کردم.  منابع هم خریدم کارگاه و جزوه دارم میخونم.  پارسال شرکت کردم قبول نشدم ...

ااااا مگه ثبت نام شروع شدکی ثبت نام کردید؟

میشه سایتش رو بگید

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

استخدام شروع شده؟؟؟ساعتی چیه استخدامی پیمانی میشین..ولی درحل حقوقش زیادنیس..شوهرمن قبولیه سال۹۸حقوق ...

نه هنوز ولی خبر جدید زده بود یکی تو تیر یکی تو مرداد 

منم نمیدونم بهم اینو گفتن 

دفترچه چوقت میاد

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

ساعتی که نیست حقوقش برای سال اولیا بین سه تا 3500 معمولا هم. راه دور یعنی دوسه ساعت راهه  م ...

وعده‌ی الکی دادن

فکر میکنی دلشون به حال ۲۰ هزار کارنامه سبز میسوزه؟ دنبال آزمون دوباره‌ن. بالاخره درآمدزایی داره براشون

اون ۹۵۰۰ نفرم که وعده دادن تکمیل ظرفیته و برای جاهای چند ظرفیتیه

مگر تو در مسیر نسیم ایستاده‌ای امشب/ که عطر زلف پریشان/ دوباره جانم را زِ دست باد/ به آغوش باده میراند؟
وعده‌ی الکی دادن فکر میکنی دلشون به حال ۲۰ هزار کارنامه سبز میسوزه؟ دنبال آزمون دوباره‌ن. بالاخره د ...

من که دیگه نمیخونم تو بدترین غیر انتفاعی الان دارن دو تومن میدن به سال اولیا 

برای یک و پونصد ارزش نداره ادم راه دور بره همونو باید کرایه راه بده 

منم ابتدایی ام الان موفقعیت فقط تو دبیری دبیرستانه چون کنکور شده 60 درصد معدل و همه دارن به خاطر نمره بچهها رو میفرستن غیر دولتی 

من که دیگه نمیخونم تو بدترین غیر انتفاعی الان دارن دو تومن میدن به سال اولیا  برای یک و پونصد ...

من برا دبیری شرکت کرده بودم. رفتم مصاحبه با نمره‌ی بالاتر رد شدم چون رقیبم بومی بود و سهمیه داشت.

حالا آزمون وزارت علوم شرکت کردم. دستگاه‌های اجرایی هم بیاد بازم شرکت میکنم. درسته حقوقش کمه ولی این که رسمی میشی و دیگه خیالت راحت میشه خوبه

مگر تو در مسیر نسیم ایستاده‌ای امشب/ که عطر زلف پریشان/ دوباره جانم را زِ دست باد/ به آغوش باده میراند؟