2777
2789

سلام سال دوم کنکور تجربی دارم اصلا درست درس نخوندم و میدونم مجازم نمی شم پدر و مادر میگن اشکال نداره دوباره بشین بخون ولی من دیگه حالم از این کتابا بهم میخوره مدرسه نمونه دولتی  میخوندم معدلم ۱۹.۵

به نظرتون روانشناسی بدون کنکور دانشگاه ازاد برم؟

یا انسانی کنکور شرکت کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منکه سال اول کنکور رفتم دانشگاه فقط فرار کردما... اصلا اون سال ک کنکور داشتم عجیییییب خوابم میومد همینکه کتابارو نگاه میکردیم با دخترخالم خوابمون می‌گرفت میرفتیم زیر پتو.رفته بودیم خونه مادربزرگم مثلا بخونیم.. دوماد خالمم پلاستیک پر برامون خوراکی می‌آورد ک ما درس می‌خونیم

میدونم چی میگی

نمیدونم چرا این سالهای آخر انقد خسته میشه آدم از درس

ولی اینهمه خوندی اونم با این معدل خوب ، یه سال خوب انرژی بزار

به خدا بعدا پشیمون میشی که کاش یه سال وقت میخواستم

خیییلی پشیمون میشی، من همش میگم کاش برمی گشتم عقب به خدا شبانه روز میخوندم ولی دیگه دیر شده

با اون معدل چرا خوب نخوندی که ادامه بدی عزیزم

حداقل ازاد شرکت کن پرستاری قبول شو

فکرشم نکن

فکرای مثبت بکن الان به خودت انرژی مثبت بده

تو قبوووول میشی

تو موفق میشی

فردا با حال خوش از امتحان میای بیرون

یه روز به خودت افتخار میکنی

همه اینا آز استرسه...فکرای منفی رو از ذهنت کااااااامل بریز دور

توی دلت از ته دل دعا کن خدا کمک میکنه

الانم برو دیگه بگیر بخواب

به هر چی فکر کنی همون میشه 

بس فکرت و درست کن و مثبت

شبت خوش

خب میدونم دیگه درست نخوندم😥

دیگه الان به این چیزا فکر نکن

فردا یادت باشه:

سوالا رو سه قسمت کنی:

۱- اونایی که دقیق بلدی رو جواب بده

۲-اونایی که اصلا بلد نیستی فکرم نکن و ازشون رد شو تا زمانت هدر نره

۳- اونایی که شک داری دورشون خط بکش و برو اول بلدارو جواب بده بعد توی وقت اضافه برگرد و رو اینا فکر کن