2777
2789
عنوان

رشته انسانی ها بیاین

144 بازدید | 13 پست

من میخوام سال ۱۴۰۱ کنکور انسانی بدم به غیر از دانشگاه فرهنگیان (سنم نمیخوره به خاطر شیش ماه😞)ورشته حقوق و روانشناسی  و حساب داری دیگه هیچ چیز به درد بخوری نیست؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حقوق که واقعاا هفت خان رستمه 

با اون ازمون مزخرفش

روانشناسی بهتره

البه تویک دانشگاه خوب

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍

ب هیچی علاقه نداری؟!من روانشناسی خوندم چون مثل تو فکرمیکردم بدرد بخوره ولی هیچچچ علاقه ای نداشتم خسته و افسرده شدم الان میخوام ارشد ادبیات بخونم کاش از همون اول ادبیات میخوندم خیلی پشیمونم

واسه رسیدن ب اهدافم واسم دعا میکنی؟🥺تیکر بارداری نیست😊من همتونو دوس دارم خب؟مهربون باشیم❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖

شاید امسال عزیزم قبول شدی  راجب رشته هم بتظرم مدیرت مالی خیلی خوبه بازار کارش بیشتر جاها هم لازم دارن

امام زمان خوبم 🥺دعا کن خط قرمزا رو رد نکنم 🙏🤲.   به حق این شب❤️ نیمه شعبان ۱/۱۲/۱۶
ادبیات بازار کار داره؟من خیلی دوس دارم

ن ب اون صورت نهایتا بتونی معلم یا استاد دانشگاه بشی

واسه رسیدن ب اهدافم واسم دعا میکنی؟🥺تیکر بارداری نیست😊من همتونو دوس دارم خب؟مهربون باشیم❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖

رشته های روانشناسی و علوم تربیتی خوبیش اینه که بعدا سنت هم بالا بره میتونی آزمون استخدام آموزش و پرورش شرکت کنی 

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
علوم تربیتی چطوره؟

رشته خوبیه

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️