2777
2789

من از سرویس چینی زرین فلاور رز و خیلی خوشم میاد که شش نفرش تقریبا ۱۳۰۰ ولی سرویس آرکوپال دیدم اونم طرحش بد نیست ۱۲ نفرش تقریبا ۱۶۰۰ حالا به نظر شما کدومو بخرم ؟  اینم بگم سرویس پذیرایی کامل ندارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بنظرم ارکوپال خیلی بهتره من که عاشقشم

طرح های شیکی داره ولی من ساده میپسندم

ارکوپال فرانسوی سفیده ساده لب طلا

یا ارکوپال سیاه لب طلا خیلی شیکن

خدایا عاشقان را باغم عشق آشناکن ز غم های دگر غیر از غم عشقت رها کن تو خود گفتی که در قلب شکسته خانه داری شکسته قلب من جانا به عهد خود وفا کن  

آرکوپال انگار ملامین... چینی شیک تر 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 
آرکوپال انگار ملامین... چینی شیک تر 

جااان؟؟؟ اولین باریه که این حرفو میشنوم.کجای ارکوپال شبیه ملامینه؟؟

من از سال ۹۰ اینجا بودم.کاربریم رو لغو کردم الان با کاربری جدیدم اومدم شناسایی نشم🥰😎
جااان؟؟؟ اولین باریه که این حرفو میشنوم.کجای ارکوپال شبیه ملامینه؟؟

این نظر منه وقتی آرکو میگیرم دست یاد ملامین میفتم ایشون نظر خواستن منم دیدگاه خودم و گفتم که پسندم نی شما هم میتونی بنویسی آرکوپال عالیه و فلان که نظر و دیدگاه شماست و هر کسی نظر خودش و داره 🙃🙃 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 
این نظر منه وقتی آرکو میگیرم دست یاد ملامین میفتم ایشون نظر خواستن منم دیدگاه خودم و گفتم که پسندم ن ...

برام‌جالب بود اخه.هیچ وجه تشابهی پیدا نکردم واسه همون گفتم بیشتر تدصیح بدی شاید قانع شم.😄

من از سال ۹۰ اینجا بودم.کاربریم رو لغو کردم الان با کاربری جدیدم اومدم شناسایی نشم🥰😎
برام‌جالب بود اخه.هیچ وجه تشابهی پیدا نکردم واسه همون گفتم بیشتر تدصیح بدی شاید قانع شم.😄

این جا کلا همینه وقتی نظرت با کسی نخونه سریع میخوان بگن اشتباه میکنی وای چه عجیب وای چرا 😁😁😁