من از سرویس چینی زرین فلاور رز و خیلی خوشم میاد که شش نفرش تقریبا ۱۳۰۰ ولی سرویس آرکوپال دیدم اونم طرحش بد نیست ۱۲ نفرش تقریبا ۱۶۰۰ حالا به نظر شما کدومو بخرم ؟ اینم بگم سرویس پذیرایی کامل ندارم
خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋. وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار...
جااان؟؟؟ اولین باریه که این حرفو میشنوم.کجای ارکوپال شبیه ملامینه؟؟
این نظر منه وقتی آرکو میگیرم دست یاد ملامین میفتم ایشون نظر خواستن منم دیدگاه خودم و گفتم که پسندم نی شما هم میتونی بنویسی آرکوپال عالیه و فلان که نظر و دیدگاه شماست و هر کسی نظر خودش و داره 🙃🙃
خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋. وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار...
برامجالب بود اخه.هیچ وجه تشابهی پیدا نکردم واسه همون گفتم بیشتر تدصیح بدی شاید قانع شم.😄
این جا کلا همینه وقتی نظرت با کسی نخونه سریع میخوان بگن اشتباه میکنی وای چه عجیب وای چرا 😁😁😁