2777
2789
عنوان

از خودم متنفرم..

| مشاهده متن کامل بحث + 5165 بازدید | 26 پست

عزیزم منم تقریبا مثل توام ولی ن اینقدر شدید.عزت نفست پایینه و باید درمان بشی اگ روانشناس خوب میشناسی برو پیشش.عزت نفس توی بچگی شکل میگیره و با اتفاقات کودکی و نوجوانی میتونه تشدید بشه یا کم بشه.درباره چهرت اولا ممکنه ک خودت حساس باشی و بخاطر همین اعتماد بنفس پایین دید بدی درباره چهرت داشته باشی درغیر اینصورتم اگر واقعا اونقدرا زیبا نیستی خب نباشی بدرک.باید ب این درک برسی ک وجودت فقط و فقط وجودت ب عنوان یک انسان ارزشمنده و قطعا کلی صفات خوب داری و ی صفات بدم کنارش داری.من خودم خیلی درگیر این مسعله عزت نفس بودم و هستم عزت نفس پایین ب سختی تغییر میکنه و ب استمرار نیاز داره.کل باورات باید تغییر کنه.دیدت ک ب خودت تغییر کنه زندگیت ازین رو ب اون رو میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب الان اول راهی. ی کاری شروع کن پول دربیار

بی احساسیم رو چیکار کنم. مشکل اصلی من با ظاهرم نیست. درونمه.شما کی رو دیدی راحت به مرگ عزیزاش فکر کنه و از ناراحتی دیگران ناراحت نشه؟ کار؟ اگر بدونید من تا حالا چیکار ها کردم اما فقط گند زدم در حدی که گفتن نمبخواد بری. 

بی احساسیم رو چیکار کنم. مشکل اصلی من با ظاهرم نیست. درونمه.شما کی رو دیدی راحت به مرگ عزیزاش فکر کن ...

چرا نمیری یه مشاور شاید بتونه کمکت کنه. از نظر معنوی چطور هستی؟

به دعای شما برای سلامتی مادرم سخت نیازمندم❤
بی احساسیم رو چیکار کنم. مشکل اصلی من با ظاهرم نیست. درونمه.شما کی رو دیدی راحت به مرگ عزیزاش فکر کن ...

خب گلم همه ی سری چیزا رو تجربه میکنن حالا یا خوب از اب درمیاد یا بد!دلیل نمیشه اینطور بگی و زود جا بزنی ک 

قوی باش❤

عزیز دلم این چه حرفیه میزنی اولا اینکه حوری بهشتم باشی زیبایی فانیه و موندگار نیست دوم اینکه خدای بزرگ به هممون به یک اندازه عقل و هوش داده پس خودمون باید تلاش کنیم و ازش استفاده کنیم زمین خوردن دلیل به راه نرفتن نمیشه دست از تلاش برندار تا به خواستت نرسیدی ازجمله همون رانندگی.سوم اینکه هر ادمی تو زندگیش از یه چیزی میترسه هیچکس که کامل نیست اگر شجاع نیستیم لااقل باید ادای شجاعا رو دربیاریم چون از بیرون کسی غرق این  دورو نمیفهمه.چهارم اینکه کسی که خودشو دوست نداشته باشه مسلمه بقیه رم دوست نخواهد داشت اول خودتو دوست داشته باش چون این تویی که قهرمان زندگیت هستی و توی سختی ها بالا پایین روزگار توی لحظه ی مرگ و حتی بعد از مرگ فقط خودتی که برا خودت میمونی.خدارو هم شاکر باش چون چشمت اگر ضعیفه ولی میبینی خیلیا از لذت دیدن محرومن  میتونی رو دوپای خودت بایستی خیلیا زمین گیرن پس دختر خوب کاری نکن خدا قهرش بگیره اینهمه نعمت داری و خونوادتم دوستت دارن چون پاره ای از تن اونهایی خونواده ادم تنها افرادی هستن که ادمو با فاکتور گرفتن از ظاهر چهره رفتار اخلاق ذاتا دوست دارن ❤❤❤

بعدش هم گفتم که دوست ندارم برام ذره ای پول خرج کنن 

وای عزیزم بخدا خیلی درکت میکنم منم ی دوره ای بشدت حالم داغون بود و حس میکنم لیاقت هیچ محبتیو ندارم شاید خنده داره باشه حتی غذا میخوردم حس میکردم ک دارم غذارو حیف و میل میکنم.ازونموقع خودم خواستم ک عوض شم و تا حدود زیادی بهتر شدم باید قبول کنی ک ارزشمندی.و سختم هست چون تو نوزده سال ی باور دیگ داشتی و شرایطم تشدیدش کرده.اگ نخوای ک تغییر کنی تا اخر عمر اذیت خواهی بود سر مقایسه خودت با همه سر کوچیک دیدن خودت سر اینکه بخوای همه دوستت داشته باشن

معنوی یعنی چی؟ اعتقاد به خدا؟ ضعیف. قبلنا بیشتر به خدا نزدیک بودم اما الان.. 😔

اعتقاداتتو قوی کن. وقتی به خدا نزدیک بشی دلتم نرم میشه

به دعای شما برای سلامتی مادرم سخت نیازمندم❤
شما چیکار کردید؟ 

درباره عزت نفس مطالعه کردم و درکش کردم.یسری عادات روزانمو سعی کردم تغییر بدم.عزت نفس مسعله سختیه ک خیلیام گرفتارشن مراجعه ب روانشناسم میتونه واقعاا کمک کنه