2777
2789
عنوان

بچها خنده دارترین فانتزی تون چیه😂😅💥⚡💥

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 39 پست

که با کراشم دعوام بشه و من برنده قضیه باشم و اون سر این دعوا هی بیاد عذر خواهی و بعدش عاشق من بشه :/

برای رسیدن به آرزو هامون یه صلوات بفرستید. هی تویی که داری امضام رو میخونی امیدوارم انقدر گیر خوشبختی بیوفتی که نتونی ازش نجات پیدا کنی . خدا منتظر موفقیت تو هستش .چقدر زندگی میتواند زیبا باشد و در یک آن میتواند بدترین مکان باشد گاه گله از زاده شدن میکنم گاه از زاده شدنم خوشحالم . مهربان ترین قلب ، قلبی است که سخت ترین درد ها را چشیده است و کمک کننده ترین فرد بیشترین مشکلات را داشته است . 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂😂😂 مگه فضاییع

خووووندیدم ازنزدیک تاحالا😂

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸
اینکه یه پسر ورزشکار و قدبلند هیکلی ازنزدیک ببینممم بعد بهش دست بزنم بببینم چه حسی داره😁

خب تو که تو رویایی یکم بیشتر تصور کن که مثلا پولدار و عاشقته و ازت خواستگاری میکنه دیگه😂

🍂🍁 من دختری از تبار پاییزم 🍁
یکی از فانتزی هام اینکه اونقدر با مادر شوهرم صمیمی بشم که وقتی بهم گفت پاشو فلان کار انجام بده  ...

به جای پسره شرم کردم

برای رسیدن به آرزو هامون یه صلوات بفرستید. هی تویی که داری امضام رو میخونی امیدوارم انقدر گیر خوشبختی بیوفتی که نتونی ازش نجات پیدا کنی . خدا منتظر موفقیت تو هستش .چقدر زندگی میتواند زیبا باشد و در یک آن میتواند بدترین مکان باشد گاه گله از زاده شدن میکنم گاه از زاده شدنم خوشحالم . مهربان ترین قلب ، قلبی است که سخت ترین درد ها را چشیده است و کمک کننده ترین فرد بیشترین مشکلات را داشته است . 
خب تو که تو رویایی یکم بیشتر تصور کن که مثلا پولدار و عاشقته و ازت خواستگاری میکنه دیگه😂

خخخخ ن دیگهههه اونقدرام خوشش شانس نیستمممم موخواممم دس بزنم فقط بهش😁😁🙈

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸
فانتزی من اینه مثل خر بخورم مثل آهو لاغر باشم حیف که فانتزی همش😂😂😂😂

فانتزی تو رو منه متاسفانه خخخ

خب فانتزیام خییلی زیادن 

اما یکشیون اینه ک بتونم نامرئی شم و برم هرجایی ک دلم میخاد.. هیچ کسم متوجه حضورم نشع

مرسی که هستی..مرسی که امیدو انگیزه ی فردای منی..مرسی که توی تمومِ بدی‌های دنیا تو قشنگترین زیبایی زندگیمی..مرسی که همیشه کنارمی و به فکرمی..تو برای من تَه تَه همه چیزای خوبی❤️