2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینطور.... خودش بد حرف زده و فحش داد بهم که چرا میخوای خونه مامانت بمونی بری کلاس.اون یه شهر دیگه هس و من یه شهر دیگه.از اون موقع قهر کردیم باهم.اصلا واسم زنگ نزده.اولین بارشه توی این سه سال زندگی مشترک

نذارید اختلاف کهنه و قدیمی بشه  ، سردی بوجود میاد

هر کس مقصره  ، عذرخواهی کنه  و تموم شه به خیر و خوشی

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

برو آشتی کن بعد صبورانه عین آدم بالغ مشکلاتتون رو حل کنید بچه اید که قهر میکنید یا درست صحبت کردن رو یاد نگرفتید . حتما با یه مشاور حرف بزنید یا کتاب بخونید و مهارت زندگی رو یاد بگیرید

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

چن سالتونه شما و همسر؟

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

من نمیدونم چرا تو نی نی سایت این مورد زیاده پسرا چه شونه وقتی قهر میشه مرد باید بیاد جلو برای اشتی 

با این حال خانمی وقتی اشتی بودید باهاش درد و دل کن و بگو توقع داری قهر کردید اون بیاد برا اشتی فقط یه جور نشه بهش بر بخوره باز قهر کنید 

خیلی ملایم و خوب کلماتتو انتخاب کن و قانعش بکن رسمش اینه و مرد باید برا زنش غرور نداشته باشه و رسم مردونگی اینه برای اشتی اون پا پیش بزاره 

نذارید اختلاف کهنه و قدیمی بشه  ، سردی بوجود میاد هر کس مقصره  ، عذرخواهی کنه  و تمو ...

توی خونه مادرشوهرم فعلا زندگی میکنم.هر چی دعوا میشه و حرف و حدیث میشه اصلا هیچی نمیگه.خواهرش جلو خود شوهرم فحشم داد ولی شوهرم هیچی نگف.خیلی زورم میاد.طوری حرف میزنه و رفتار میکنه انگار چیزی نشده.میگم بریم جدا بشیمم میگه فعلا نمیتونم.بعدش باز هر چی مادر و خواهرش یادش دادن سر تلفن بهم گفت.منم از همون روز باهاش قهرم.دقیقا میدونم حرفای خواهرشه بعد این اومد همونا رو بهم گفت خیلی ازش دلخور شدم

عزیزم قهر و آشتی هست چ اشکال داره تو پیشقدم بشی اصلا عیب نیس منم با شوهرم دعوام میشه چ مقصر باشم چ نباشم میرم تو اتاق یا آشپزخونه کمی ک آروم شدم براش آبمیوه میبرم میگم بوسم کن اینجوری میشه ک اصلا قهر نکردیم با هم

یه نصحیت از بنده ب شما وقتی قهرین جای خوابتون تغییر نده در هر شرایطی کنار هم بخوابین 

حالا وقتی خواستی کنارش بخوابی ذکر یا جامع ۱۱ مرتبه بخون انشاالله آشتی میکنی یا ذکر یا ودود: ۱۰۰۱ مرتبه ذکر "یا وَدود" را بر خوارکی شیرین بخواند و به خوردشان دهد.

برو آشتی کن بعد صبورانه عین آدم بالغ مشکلاتتون رو حل کنید بچه اید که قهر میکنید یا درست صحبت کردن رو ...

اینطوری به غرورم بر میخوره.هر چی بگه باز عین آدمای بی ننگ بری باهاش حرف بزنی و بری خونش.خب اگه میفهمید کارش غلط هس انجام نمیداد که.مشکل اینه قبول نداره