2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دخترم نزدیک سه سالش.هیچ قطره ای اصلا بهش نمیدم 

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
جدی هیچی هیچی ندادی بعد مشکلی پیدا نکرده مثلا زیر چشماش کبود نشده یا پرخاشگر و عصبی نشده

وااا تا پایان دوسالگی کودک به قطره احتیاج داره بعدش بهتره با مواد غذایی نیازهای کودکت تامین کنی نه قطره.من هر روز به دخترم چهارمغز و گردو هفته ای سه بار ماهی هرروز چهارتا میگو و میوه حتما هرروز هویج میخوره سیب و موز هندونه و بقیه هم تو طول هفته میخوره.لبنیات کامل بهش میدم....

وقتی برنامه غذایی کامل باشه نیازی به قطره نیست عزیزم

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
وای چرا اخه داغون کردی بچه رو ... بیا اینجا حسابی بزنمت ...چرا ندادی؟؟؟  والا بی اشتهاییش برای ...

اخه داداش کوچیکم بخاطر اهن دندوناش نابود شد الان ک ۶ سالشه دندون درد شدید دندونای جلوش منم ترسیدم🤕🙁 دکتر بهش راسیپ داد من ندادم اخه همینجوری عصبی هست اون بدترش میکنه میگن رو اعصاب تاثیر داره بعد من یکم تحقیق کردم  گفتم سان اکتین بدم جذبش بالاس 

وااا تا پایان دوسالگی کودک به قطره احتیاج داره بعدش بهتره با مواد غذایی نیازهای کودکت تامین کنی نه ق ...

اخه منم تا سه سالگی همه اینایی ک گفتیو بهش خروندم ولی باز کمبود اهن پیدا کرده نمیدونم چرا بعد قطره ویتامین دی ک باید حتما داد از نوزدای چون فقر ویتامین دی تو ایران هست باید از طریق قطره این کمبودو جبران کرد من فک میکرد با مواد غذایی خوب هیچ مشکلی پیدا نمیکنه ولی الان کمخونی گرفته و اینک یسالی میشه بخاطر کمبود اهن عصبی و پرخاشگر شده دکتر بهم گفت 

اخه داداش کوچیکم بخاطر اهن دندوناش نابود شد الان ک ۶ سالشه دندون درد شدید دندونای جلوش منم ترسیدم🤕� ...

عزیزم پوسیدگی دندان چند تا دلیل داره 

به خاطر شیر شب 

ارثی

اهن ایرانی که دندونو سیاه میکنه که بعدش باید مسواک بزنی براش

عدم رعایت بهداشت و....

اهن خیلی واجبه برا رشد بچه...

از این به بعد حتما حتما بده بهش  

فکر کنم باید اسیدفولیکم بدی از دکتر بپرس