2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداخیرت بده عزیزم😍😍😍

فرداکنکور دارم

برام دعاکن توروخدابه آرامش برسم

❤❤❤

آهای دنیا! حواست باشه! تو دنیای "منی"!ماله "منی"! موظفی به سازی که میزنم برقصی!موظفی اونطور که رنگت میکنم رخ نشون بدی!تو...موظفی...اونجور که "من" میخوام باشی!!! گفتم یادآوری کنم😏😉

من وقت سر خاروندن نداشتم  همه خوراکیام موند

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

ولی یه سوال

میگه کیکو اینا بدن

ولی من میلم به هیچی نمیره که جز کیکو اینا

آهای دنیا! حواست باشه! تو دنیای "منی"!ماله "منی"! موظفی به سازی که میزنم برقصی!موظفی اونطور که رنگت میکنم رخ نشون بدی!تو...موظفی...اونجور که "من" میخوام باشی!!! گفتم یادآوری کنم😏😉
خداخیرت بده عزیزم😍😍😍 فرداکنکور دارم برام دعاکن توروخدابه آرامش برسم ❤❤❤

مرسی عزیزم همچنین❤🥰❤

چشم هن شاء الله شما و بقیه کنکوریا موفق باشن و اون رشته ای که دویت دارن قبول بشن 

لطفا تاپیک های ختم قرآن منو تگ کنید💙🦋💙
به ما گفتن شیر نخوریم ولی اینجا نوشته  آبنباتم هیچ اشکالی نداره، چرا اینجا نوشته نخورید 😶😐

چی بگم نمیدونم اینو مشاور فرستاده

لطفا تاپیک های ختم قرآن منو تگ کنید💙🦋💙
یادش بخیر اون موقع ها نزدیک امتحانام ک میشد مامانم دم ب دقیقه اجیل و انجیر خشک و اینجور چیزا بهم مید ...

خوش بحالتون

منکه مادرم از صبح که پاشد شروع کرد دادوبیداد و پاچه‌ی منو باباو داداشمو گرفتن

بعضیا حیفه اسم مادرروشون بره