2777
2789
عنوان

فقط یه معجزه لازمه برای پانیذ...

128 بازدید | 8 پست

سلام مهربونای نی نی سایتی .

نمیدونم چرا وقتی کم میارم ،میام سراغ شما

.بدون اینڪه هیچکدومتون رو بشناسم یادیده باشم انگار پشتم بهتون گرمه.انگار خیالم راحته یه عالمه رفیق بامعرفت اینجاهست ڪه دلشون دریاست..

دوستا..بازم ازتون خواهش دارم،التماس دارم،

شما رو به مهربونی دل دریایی تون قسم میدم ازالان تا هروقت که یادتون افتاد.توی ذهنتون اومد.دستتون سمت خدا بود.سیمتون به خداوصل بود برای پانیذ ۵ساله ی ما ڪه چندروزه یهو همه مونو برده توشوک دعاڪنید ،فقط ۵تا "امن یجیب"بخونیدبرای .پانیذ ۵ساله مون ڪه مبتلا به "سرطان خون"شده ..پدرش،مادرش دارن می میرن،ماداریم دق میکنیم،تواین چندروز ک فهمیدیم داغون شدیم،پدر۳۵سالش پیرشد،موهاش سفیدشد،مادرباردارش ازپادراومده،وازهمه بدترخودش..ازهمون اول ک شیمی درمانی رو شروع کردن باجلسه اول جلوی موهاش ریخت..امروزم شیمی داره.دارو رو ازڪمرش تزریق میڪنن توی نخاع بچه..😫😫

التماستون میکنم هرکدومتون فقط ۵تا "امن یجیب"برای سلامتیش بخونید..توپست قبل توضیح دادم ڪه چی شدڪه فهمیدیم.واقعا هربارڪه توضیح میدم حالم بدمیشه..فقط ۵تا "امن یجیب" یا ۱۰ تاصلوات..یه معجزه میخوایم یه معجزه🙏🙏🙏🙏

الهی ڪه هیچوقت رنگ مریضی نبینید..خودتون وخانوادتون سلامت باشید..اگ بتونم عکسشم میزارم عکساییه ک این چندروز همش داریم استوری میکنیم البته مال چندوقت پیشه ک هنوزلاغروزردنشده بود..

التماس دعا توارلحظه ک یادتون افتاد دارم 🙏🙏🙏

وخدایے ڪہ بہ شدت ڪافیست ..

عزیزمم ایشالله زودتر خوب بشه😭😭واسش فرستادم

خدایا شکرت بابت همه چی 💜😍کاربر قدیمی ام ب دلایلی خودمو تعلیق کردم 😁🤍🙄               𝐛𝐲 ᵍᵒᵈ 𝐢 ᵈᵃⁿᶜᵉ 𝐭𝐨 ᵐᵃᵏᵉ 𝐭𝐡𝐞 ʷʰᵒˡᵉ 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 ᵐʸ 𝐰𝐢𝐬𝐡 ❥═•• باخـدامی ـرقصــانم‌تمـام دنیارابہ ـساز ـعارزوهـــایم❥═••🖇🔐🌸🧸وزن اولیه۴۵ وزن هدف اول ۵۰ 💜وزن هدف دوم ۵۵💜امیدوارم که بتونم و میتونم💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی ازهمه دوستانی ڪه پاسخ دادین ولایڪ کردین ببخشید تڪ تڪ نمیتونم ازتون تشڪرڪنم ..🙏🙏🙏🙏 

دوستان چکار میتونم کنم ڪه افراد بیشتری این پست رو ببینند وبیشتردعا کنن..من خیلی به این روشهای سایت وارد نیستم..

وخدایے ڪہ بہ شدت ڪافیست ..