سلام مهربونای نی نی سایتی .
نمیدونم چرا وقتی کم میارم ،میام سراغ شما
.بدون اینڪه هیچکدومتون رو بشناسم یادیده باشم انگار پشتم بهتون گرمه.انگار خیالم راحته یه عالمه رفیق بامعرفت اینجاهست ڪه دلشون دریاست..
دوستا..بازم ازتون خواهش دارم،التماس دارم،
شما رو به مهربونی دل دریایی تون قسم میدم ازالان تا هروقت که یادتون افتاد.توی ذهنتون اومد.دستتون سمت خدا بود.سیمتون به خداوصل بود برای پانیذ ۵ساله ی ما ڪه چندروزه یهو همه مونو برده توشوک دعاڪنید ،فقط ۵تا "امن یجیب"بخونیدبرای .پانیذ ۵ساله مون ڪه مبتلا به "سرطان خون"شده ..پدرش،مادرش دارن می میرن،ماداریم دق میکنیم،تواین چندروز ک فهمیدیم داغون شدیم،پدر۳۵سالش پیرشد،موهاش سفیدشد،مادرباردارش ازپادراومده،وازهمه بدترخودش..ازهمون اول ک شیمی درمانی رو شروع کردن باجلسه اول جلوی موهاش ریخت..امروزم شیمی داره.دارو رو ازڪمرش تزریق میڪنن توی نخاع بچه..😫😫
التماستون میکنم هرکدومتون فقط ۵تا "امن یجیب"برای سلامتیش بخونید..توپست قبل توضیح دادم ڪه چی شدڪه فهمیدیم.واقعا هربارڪه توضیح میدم حالم بدمیشه..فقط ۵تا "امن یجیب" یا ۱۰ تاصلوات..یه معجزه میخوایم یه معجزه🙏🙏🙏🙏
الهی ڪه هیچوقت رنگ مریضی نبینید..خودتون وخانوادتون سلامت باشید..اگ بتونم عکسشم میزارم عکساییه ک این چندروز همش داریم استوری میکنیم البته مال چندوقت پیشه ک هنوزلاغروزردنشده بود..
التماس دعا توارلحظه ک یادتون افتاد دارم 🙏🙏🙏