2777
2789
عنوان

اینجا کسی از هامبورگ هست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1257 بازدید | 36 پست

سلام. چه خوبه که اصالت خودتون نگه داشتین 

یکی از دوستام کاندا زندگی میکردن اومد ایران سر بزنن. از لحاظ بهداشت و.... خیلی راضی بودن و میگفتن قبل از سوار شدن هواپیما تست میگیرن و اینکه وارد ایران شدن بذز تست دادن 

اگه امکانش رو داری بیا به خانوادت سر بزن الان وقت خوبیه 

اگه اومدی دوست داشتی بیا کرمان قدمت رو چشام❤

کجه😂

همینجه خاخر😂

ایرانم 💔🖤سراپا اگر زرد و پژمرده اییم  ولی دل به پاییز نسپرده اییم💔چو گلدان خالی لب پنجره  پر از خاطرات ترک خورده اییم😔اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤  اگر خون دل بود ما خورده اییم😢💔 اگر دل دلیل است آورده اییم  اگر داغ شرط است ما برده اییم😔🖤اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤 اگر خون دل بود ما خورده اییم😢اگر دل دلیل است آورده اییم💔 اگر داغ شرط است ما برده اییم😢💔🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🤣فقط اسم کاربریت

😎😆

ایرانم 💔🖤سراپا اگر زرد و پژمرده اییم  ولی دل به پاییز نسپرده اییم💔چو گلدان خالی لب پنجره  پر از خاطرات ترک خورده اییم😔اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤  اگر خون دل بود ما خورده اییم😢💔 اگر دل دلیل است آورده اییم  اگر داغ شرط است ما برده اییم😔🖤اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤 اگر خون دل بود ما خورده اییم😢اگر دل دلیل است آورده اییم💔 اگر داغ شرط است ما برده اییم😢💔🖤
اخه ادم خارجی اینجا چه می کنه اینجا همه از پایین شهریم نه خارج

پایین شه.. بالا شهر نداره 

خیلی از کاربرا خارج از ایرانن. خیلا دکتر. مهندس. مشاور. وکیل. خیلی ها خانواده خوب و با اصالت هستن 

اینجوری نیس ک شما فکر میکنی

کی گفته؟ خیلیا بالاشهرن خیلیاهم خارج از کشورن. هرکی از پایین شهره تو سایت عضوه؟

اره من اول سرحداباد بودم که پاین هر بعدم وهر کردم اهری بازم پایین شهر بالا شهرا باکلاسن نمیان اینحور سایت ها

اگه با نظرم مخالفی تمایلی به شنیدن حرفت ندارم مخالفت برا خودت تو دلت نگه دار مخالفی ریپ نزن
سلام عزیزم ببخشید یه سوال داشتم نوع پوششتون اونجا چطوریه؟البته اگ دوست دارید جواب بدید اونجا با کس ...

نه خواهش می‌کنم

با ما برخورد بدی ندارن پلی آلمانی ها ذاتا یکم نژاد پرست هستن کلا با نژاد ایرانی رابطه خوبی ندارن و سریع کانکت نمیشن اما رفتار بدی ندارن 

من نه عزیزم پلی از ایران برام پست کردن  البته قبل از کرونا سال ۹۸

در مورد هزینه ش نمیدونی؟ اینجا بسکه داروها کمیاب شده برا دارو مامانم بفکر این افتادیم به یکی از اقوام ک استرالیا هستن بگیم. برا همین میخام بدونم خیلی زیاد میشه؟

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️