2777
2789
عنوان

سی پی یو سکشوال و گرایش جنسی

2286 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها چطورین

شماهم مثل من هستین که یه ویژگی خودتون که خوب میدونستینش وقتی تحلیلشو میفهمن احساس ناامیدی کنین؟

من همیشه سرکلاسامون بحث میکردم و خوش سخن بودم و همه منو به عنوان یه آدم روشنفکر و اهل مطالعه میشناختن

وخودمم بخاطرش به خودم میبالیدم و ازخودم خوشم میومد

کلنم از پسرای باهوشی که مثل خودم بودن خوشم میومد همیشه

حالا رفتم یه متن در مورد سی پی یو سکشوال خوندم نوشته بود افرادی که این گرایشو دارن با هوش و ذکاوت دیگران تحریک میشن و بقیه ی علایمشم همه رو من داشتم

آخرشم نوشته بود تحت تاثیر اینه که تو بچگی باهات مثل یه آدم خنگ رفتار کرده باشن

من از بچگی تو کلاس و مدرسه همیشه به چشم یه آدم باهاوش تشویق میشدم تو خونه هم منو باهوش میدونستن ولی خب تو خونه معمولا خیلی بهمون بهاداده نمیشد

حالا احساس میکنم این ویژگی که من خوب میدونستمش درواقع یه ویژگیه که از یه کمیود میاد

و کلا دارم احساس میکنم همه ی ویژگی های خوب چه من چه همه ی آدما تحت تاثیر کمبوداشون شکل میگیره

البته علم روانشناسیم همینو میگه

شما تاحالا چنین احساسی پیدا کردین؟

یه ذره احساس بد به خودم پیدا کردم

این فقط یه گرایشه

نیاز نیست احساس بدی به خودت داشته باشی😊

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد.تا اون یه نفر رو فراموش نکنی متوجه نمیشی آدمای خوب زیادی چشمشون به تو هست.تا کارما پس ندی به خودت نمیای. تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیافته.تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم چقدر سخته. تا از دستت نره قدرش رو نمیدونی تا دوستات رو نشناسی دو دستی به خانواده ت نمیچسبی.ما آدمای دیر رسیدن یا هیچوقت نرسیدن و نفهمیدن درک نکردن نیستیم فقط مشکل اینه تا یه چیزایی رو تجربه نکنیم به خودمون نمیایم مهم نیست چند سالته؛اگه اینارو درک کردی بدون که تو این زندگی بردی...موفیقت با یه بار تلاش به دست نمیاد پس اگه زیاد شکست میخوری طبیعیه 😊اگر میخواهید زندگی شادی داشته باشید آن را به یک هدف گره بزنید ،نه افراد یا چیز ها...دوستان معنی اسمم یعنی پادشاه دختر بزرگ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی فلسفی و روانشناسی بود

.

.

.

اما بنظر من بد نیست 

تو ی کمبود داشتی و خواسته و ناخواسته تلاش کردی لون کمبود رو رشد بدی و توانا بشی

اصلا چیز بدی نیست

در مورد گرایش ج ن س هیچی نمیدونم

خدایا به من قدرتی عطا کن تا آنچه قابل تغییر است، تغییر بدهم و متانتی عطا کن تا آنچه غیرقابل تغییر است بپذیرم و خردی عطا کن تا تفاوت بین این دو را بفهمم.

کمبود ی چیزی و داشتن ی چیز دیگه مکمل همن مث سیاه و سفید که همو خنثی میکنن این ی چیز طبیعیه خودتو دوس داشته باش

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
ممنون از کامنتت.ولی چیش جالبه؟

اولین بار بود این نوع گرایش رو میشنوم .. یه گرایش هم هست سایکو سکشوال اون وقتیه جذب روان و طرز فکر آدما میشن😃🙂

گفتی که گنه کنی به دوزخ برمت،، این را به کسی گو که تو را نشناسد...💙🌊
اولین بار بود این نوع گرایش رو میشنوم .. یه گرایش هم هست سایکو سکشوال اون وقتیه جذب روان و طرز فکر آ ...

اینجوری که من تو کتابای روانشناسی دارم میخونم همه ی آدما و همه گرایشا و همه ی علاقیات آدما اختلال و مشکل روانین

چقد هیچکس منظورمنو درک نمیکنه

🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
اینجوری که من تو کتابای روانشناسی دارم میخونم همه ی آدما و همه گرایشا و همه ی علاقیات آدما اختلال و ...

چرا مشکل و اختلال؟ به هر حال هر آدمی باتوجه ذات درونی و محیط زندگیش یه گرایشی داره . مثلا یکسری افراد مثل من فقط با کسی که ارتباط روحی عمیق دارن میتونن ارتباط برقرار کنن . بعضیا براشون مهم نیست هرکی از راه برسه و مطابق معیاراشون باشه..

گفتی که گنه کنی به دوزخ برمت،، این را به کسی گو که تو را نشناسد...💙🌊