2777
2789

من بیست سالمه تنبلی تخمدان دارم سه ماه تحت نظر دکتر اقدام کردم ولی نشده حتی این ماه با امپول سینال اف دوتا فولیکول بیست و یک و هیجده داشتم ولی پریود شدم امروز لرستانیم ولی همدان زندگی میکنم جاییو نمیشناسم همدان عکس رنگی با بیهوشی بگیرن شما جاییوسراغ دارید یا دکتر بهتری که من برم تحت نظرش

میشه ی صلوات بفرستسد بچم سالم دنیا بیاد بعد کلی چشم انتظاری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک دکتر خوب پیدا کن بعد تحت نظرش باش هی تند تند دکتر عوض نکن

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

یک دکتر خوب پیدا کن بعد تحت نظرش باش هی تند تند دکتر عوض نکن

پیش فریبا محب زادهم شیش ماهه سه ماه ولی اقدام کردم

عکس رنگی که بیهوشی نمیخواد یه لحطه در داره دبگه اینو نتونی تحمل کنی درد زایمان یا سزارین را میخوای ...

حالا خدا بزرگه برا سزارینم فقط بگیره فعلا جاییو نمیشماسین شما

عکس رنگی مضراتش برای شمایی ک سنت پایینه خیلی خیلی زیاده

اخه دکتر گفت اگه این ماه پری بشی برات مینویسم

نمیشناسم ولی نگران دردش نباش و بیخودی به دنبال بیهوشی نگرد که عقب نیفته عکس گرفتن

من از ی امپول ساده میترسم خیلی استانه دردم پایینه از استرس میمرم گفتم باز بیهوش بشم راحت

من از ی امپول ساده میترسم خیلی استانه دردم پایینه از استرس میمرم گفتم باز بیهوش بشم راحت

نترس دختر

قوی‌تر باش

اصلا شاید واست درد نداشته باشه همون یه ذره هم

ولی کلا تعداد جاهایی که با بیهوشی عکس میگیرن خیلی کمه، از یکی از همون مطب‌ها بگرس شاید بهت معرفی کنن

نترس دختر قوی‌تر باش اصلا شاید واست درد نداشته باشه همون یه ذره هم ولی کلا تعداد جاهایی که ...

فکنم باید برم قم چون همدان ندارع🥺