2777
2789
عنوان

بیاین یلحظه

29 بازدید | 4 پست

با گوشت چرخ کرده چی درس کنم ک بشه با برنج خوردش،با دستورش بگین لطفاً خونه مادر شوهرمم،کسی نیس باید برا خودمو شوهرم و برادر شوهرم غذا درس کنم

سایه ات،از سرما،کم نشود حضرت یار😍🧿عاشق آقامونم،برای خونه دارشدنمون صلوات میفرستی؟اللهم صلی علی محمد و آل محمد،.                             به امید خریدن خونه تا پایان تیکر،که میشه اولین سالگرد ازدواجمون

پياز ورنده كن بعد همه إدويه هارو بزن خوب قاطي كن بعد اب بذار جوش بياد مثه كباب درست كن بنداز تو ابجوشا به روغن اومد بخورين

كاربر خانومم ❤️💛💚💙💜🖤❤️💛💚💙💜🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جونم بگه برات که پیازوخلال کن تفت بده زردچوبه نمک فلفل بزن یه تفت ریز بده گوشتو اضافه کن تفت بده لوبیاسبز هویچ  رب پوره گوجه بریز تفت بده یه استکان آب بریز بذار یه چهل دقیقه بجوشه مزه ها قاطی بشه سیب زمینی سرخ کن بهش اضافه کن هم میتونی باپلو مخلوط کنی هم کنارش بخوری هم بانون

یکی دیگه هم که یه پیاز بزرگ رنده بزن حتما رفنده ها بعد ۴حبه سیر و نمک وفلفل بزن ورزبده گوشتو نیم ساعت استراحت بده بعد دستت خیس کن ازاون گوشته وردار تو دستت شکل بده بذار تو  یه ظرف بذارفریز نیم ساعت چهل دقیقه بعد بردار تو روغن سرخ کن خوشمزه اس انقد

من عشق آرزو کردم تو برآورده شدی❤