آنقدر از این کارا کردم و دست خالی و شرمسار از درگاهش برمگردوند ک دیگه خودم روم نمیشه بش رو بزنم میزارم بگذره
یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....
یعنی منظورم اینه دست نکش بازم برو بازم التماس کن مطمئن باش جواب میده فقط باید اعتقاد داشته باشی ومطم ...
هیع خسته شدم دلم میخواد خدا ی ادم بود مینشوندمش جلو روم قشنگ تو چشاش نگا میکردم شاید یکم دست از سرم برداره دیگه عذابم نده نمیخوام خوبیشو دیگه
ممنون عزیزم❤️از راهنماییت اما واقعا دیگه از خدا و بنده و موجوداتش بریدم