2777
2789
عنوان

همه ی آقایون تو دوستی؟

222 بازدید | 11 پست

باید حرف های احساسی بزنن؟

می‌دونم نمیشه کلی در مورد همه حرف زد 

ولی می‌خوام بدونم مردایی که کلا منطقی هستن و خودمونی نمیشن حداقل برای شیش ماه اول خیلی کم هستن؟

من ۲۷ سالمه؛نویسنده و کارمندم ؛اهل ریسک، عاشق سفر علاقه‌مند به مطالعه و شیفته‌ی دنیای کتاب‌ها هستم.⁦❤️⁩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ موقع  بگن منطقیه؟!😎

منطقی ترین حالت اینه که از حرف های خانوم هر وقت مشخص بود که تمایل به خودمونی شدن داره اون موقع بگن .

واسه بعضی خانوم ها دو هفته بعد دوستی 

واسه بعضی ها دو سال

من ۲۷ سالمه؛نویسنده و کارمندم ؛اهل ریسک، عاشق سفر علاقه‌مند به مطالعه و شیفته‌ی دنیای کتاب‌ها هستم.⁦❤️⁩

چ موقع  بگن منطقیه؟!😎

بستگی به زوج داره بعضی ها مذهبی هستن خب یکم دیر تر ولی اصولا بقیه تا ۳ یا ۴ ماه خودشون کنترل کنن بعدش دیگه باید حرفای عاشقونه بزنن چون برای رابطه خوبه 

بستگی به زوج داره بعضی ها مذهبی هستن خب یکم دیر تر ولی اصولا بقیه تا ۳ یا ۴ ماه خودشون کنترل کنن بعد ...

ببخشید وقتی میگه اینو دارم گوش میدم،منظورش چی میتونه باشه:

شال گردن برام میبافی 

که پیاده برم تو سرماباز 

جای این شال گردنها یکبار 

دستتو دور گردنم بنداز