2777
2789
عنوان

آی وی اف رایگان بچه ها بیاین 😮😮😮

| مشاهده متن کامل بحث + 996 بازدید | 41 پست
نوشتیم اسمم در نيومد 

من دوستم نوشت 

۱۰ تومن دادنش بدون سود ۲۴ ماهه فقط دو تا چک داد 

اين روزها دارم با خيال ِ آمدنت تصوير مي بافم. تو حتما براي من يك طالع ِ شيرين از طعم ِ دوست داشتني عسل خواهي آورد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شش سال

منم بعد پنج سال دیروز بی بی چک هاله انداخت 

سه ماه منظم میرم دکتر و پیاده روی زمان تخمک گذاری کیت میذارم و روز سیزدهم میرم سونو 

از پریود تا اقدام رحممو با روغن سیاه دانه ماساژ دادم و این ماه هم همسرم هم خودم داروی طب اسلامی خوردیم

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

منم بعد پنج سال دیروز بی بی چک هاله انداخت  سه ماه منظم میرم دکتر و پیاده روی زمان تخمک گذاری ...

گلم مشکلتون چی منم والا دارم رژیم میگیرم طب سنتی هم دارم میرم 

ميشه يه روزی منم بی بی چکم مثبت شه. لطفا دوستان واس مادر شدنم صلوات بفرستين.ممنونم 
گلم مشکلتون چی منم والا دارم رژیم میگیرم طب سنتی هم دارم میرم 

من تنبلی تخمدان داشتم و شوهرم واریکوسل داشت عمل کرده بود 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

من تنبلی تخمدان داشتم و شوهرم واریکوسل داشت عمل کرده بود 

خداروشکر بی بی مثبت شد. عزيزم زنگ میزنم آرش بر نمیدارن

ميشه يه روزی منم بی بی چکم مثبت شه. لطفا دوستان واس مادر شدنم صلوات بفرستين.ممنونم 
خداروشکر بی بی مثبت شد. عزيزم زنگ میزنم آرش بر نمیدارن

بذار از خواهرم بپرسم

طب اسلامی برای بارداری خیلی خوبه

مادر کی میایی تا من هم طعم شیرین مادر شدن رو بچشم؟ جانانم چند بار است که خواب تو را دیده ام در بغل بودی چه حس شیرینی بود بودنت .دلبندم چند تار موهای مامان و باباسفید شده پس تو نمیخواهیی بیایی و بمانی برای من برادرت تا ۳۹ هفته مهمان دلم بود چقدر حس زیبایی بود بودنش برای من اما برادرت قبل آمدن به بغلم به سوی آسمان پر کشید مادر این همه درد و رنج کافی نیست ؟؟؟؟درد از دست دادن برادرت درد نیامدن تو مادر دلم برای در آغوش گرفتنت پر میکشد تا کی حسرت شنیدن خنده هایت را بکشم مادر کی تو میایی من را صدا کنی مامان و من با همه وجودم بگویم جانم عزیزتر از جان مادر

لطفا خبری شد به منم بگین واس اطرافیان میخام

مد شده مینویسن همسرم فلان شغل خودم فلان شغل سوال دارید بپرسید منم شوهرم سوپر مارکت داره منم خوراکی خور هستم سوالی درمورد خوردن و خوراکی داشتید در خدمتم🍬🍫🍦🍩🍭
ممنونم عزیزم 

‏‪021 7788 3284‬‏

021 7788 8754

لطفا خبری شد به منم بگین واس اطرافیان میخام

گذاشتم