2777
2789

چه ادمیه چرا اینو گفت؟ 

بگو وقتی به تو یکی زن دادن پس منو هم صد درصد میگرفتن 

تا آخر بخون اگه تاپیک حس ششم بود منو تگ کنید یا اگه تاپیک اعتراف دیدید هر اعترافی باشه تگ کنید منو لطفا اگه حس ششمی بودید بهم اطلاع بدید خدا خیرتون بده لطفا بزارید ذهنم یکم هم که شده از سردرگمی دربیاد سردرگم هستم اگه میشه اطلاع بدید سوالم رو بپرسم من اعتقاد دارم نپرسید چرا و توهین نکنید. آرزو کنید😍🌈   دعا کنید موفق باشم و زندگیم طبق چیزی که میخوام باشه و دعاهام مستجاب بشه  گل رز قرمز خار دار ...🥀 نام کاربری های هرکسی یه معنایی داره مثلا نام کاربری شاید اسم کسی باشه اما غیر مستقیم یا لقب یا تاریخ یه خاطره و ...! یا شاید معنیش اینه نتونستن اسم بزارن شانسی زدن😐😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه جامم جدا می کنم

نه بابا عصبی هستی ،درست تصمیم بگیر گلم

چرا جاتو جدا کنی .. حتی اگه خواستی طلاق بگیری تا آخرین روز پیشش بخواب.. پاشو یکم به خودت برس که فکرای بد نکنی

واس دل خودت برو حموم و آرایش کن.. چای و قهوه بیا بخور

بالاخره تو دعوا حلوا خیرات نمیکنن،هرکی عصبی هست یه چیزی میگه 😊

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی

چرا توی دعوا انقدر پیش میرید که از حیا و حرمتا بگذره ؟ دوتا ادم عاقل و بالغ هستید نه دوتا بچه مهد کودکی . راه های درست پیدا کنید برای حل مشکلاتون . صحبت ، مشورت ، گذشت ..... 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
فراموش کردی؟

فراموش که نه .ولی تقصیر خودمم بود غرور و غیرتشو له کردم اونم اونجوری گفت .ولی بخاطر این حرفش به گ و ه خوردن افتاد تازه برام هدیه هم خرید منم از دلم دراومد

دعوا ک بشه آدم هیچی حالیش نیست مامان گلی جون

درست میگید . ولی میشه جلوی دعوا رو گرفت . چون بعد وسط دعوا یه حرفی بهم میزنن دیگه دلشون با هم صاف نمیشه .  دعوا و قهر  مخرب ترین هستن توی رابطه معمولا هم افراد با قهر و دعوا به هدفشون نمیرسن . 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚