2777
2789
عنوان

کسایی که نماز میخونن یه سوال داشتم

264 بازدید | 26 پست

دوستان من خودم چند سال پیش نماز میخوندم مرتب ولی الان برام سواله که چرا نماز واجبه چرا باید بخونم خدا که به نماز من احتیاجی نداره من شکرگذاری رو میکنم کلی چرا باید واجب باشه نماز خوندن

در واقع آدما فراموش میشن ولی نامردیاشون نه

اگه ینفر به شما یخوبی کنه شما همیشه برای اون شخص احترام قائل میشیو تا عمر داری خودتو مدیونو اون میدونی و همیشه دوسداری ی لطفی در حق بکنی ....

خدا این همه نعمت بهمون داده جایز نیس مام ی تشکر ازش کنیم ؟💚💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا به نماز تو احتیاج نداره

مثل معلمی که مشق میده

به مشق تو احتیاجی داره؟

نه!

ولی به تو مشق میده بخاطر خودت 

هنگام خوندن نماز و در جهت قبله قرار گرفتن یه سری انرژی‌های مغناطیسی یکی میشه و ....

کلی عجایب دیگع کع تو ذهن ما نمیگنجه

شاید شاگرد بگه چرا باید مشق بنویسم

ولی معلم خوب میدونه چرا به شاگرد مشق میده

در ضمن نماز مرتبه بالایی داره دست کمش نگیر

خدا یه وجود بی انتهاس ،ما نماز میخونیم که به خدا نزدیک تر بشیم و شکر گزار نعمت هاش باشیم 

و به یادش باشیم ،و به کمال سعادت برسیم 

یه کلیپی دیده بود یه کارشناسی صحبت میکرد تو این دنیا هر کاری کنی پاداششو تو این دنیا میگیری اگه نماز نخونی چیزی برات ثبت نمیشه 

کسایی که نماز نمیخونن کافرن  و کافر ها هم عذاب سختی در جهنم دارن  به همین سادگی

خب خیلی از مسلمونا هم هستن که انسانیت ندارن کلی اذیت وآزار دارن ولی نماز و روزه اشون به جا هست

اگه ینفر به شما یخوبی کنه شما همیشه برای اون شخص احترام قائل میشیو تا عمر داری خودتو مدیونو اون میدو ...

تشکر که همیشه میکنم ولی میبینی یه موقعی پیش میاد که اصلا نمیتونم پاشم نماز بخونم اونو چیکار کنم

من معتقدم نماز یه باور درونیه ...یه حس خوبه

مطمئن باش هر چیزی که خدا واجب قرار داده حتما ب نفع خودمونه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

نماز بهترین و والاترین شکرگزاریه 

و در برابر اینهمه نعمت که خدا در اختیار ما قراره داره و فقط به بخشی از اون آگاه هستیم وظیفه داریم فقط روزی ۱۷ دقیقه از ۱۴۴۰ دقیقه که در اختیار داریم رو برای شکرگزاری خالق در درنظر بگیریم ❤

درسته خدا نیازی نداره 

اما ما دست کم نشون میدیم که هرچند آگاه به همه نعمات نیستیم اما شکرگزار اون هستیم 

شکر نعمت که مشخصه! نعمتت افزون کند 

علاوه بر اون ، آرامش نماز از لحاظ روانشناسی هم حتی در کشور های غیر مسلمان هم ثابت شده ، 

الا بذکر الله تطمئن القوب ❤

و اولین چیزی که از ما سوال میشه راجع به نماز هست ، که آیا نمازت رو خوندی بنده ؟ کل سال و هفته رو وقت داشتی و تو دلت دوبارم گفتی خدایا شکرت ، ولی آیا اومدی کاری که خدا تو قرآن هم بارها گفته انجام بدی ؟

و باز هم در کنار همه این مسائل ، خدا گفته در دین هیچ اجباری نیست ❤ من علم کمی در این باره دارم اما از گفته ها مطمئنم ، اگر باب میلتون بود که خوشحال شدم 🌸

من آنِ توام        مرا به من باز مده..