2777
2789
عنوان

کسایی که نماز میخونن یه سوال داشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 26 پست
من معتقدم نماز یه باور درونیه ...یه حس خوبه مطمئن باش هر چیزی که خدا واجب قرار داده حتما ب نفع خودم ...

دعا کن برام نمیدونم چرا دل سنگ شدم😔

در واقع آدما فراموش میشن ولی نامردیاشون نه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعا کن برام نمیدونم چرا دل سنگ شدم😔

نه عزیزم دل سنگ نشدی اون حس خوب و از نماز نگرفتی امیدوارم خدا کمکت کنه❤

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
بگو لنت ب شیطون 😄

از این میسوزم که قبلا نماز شب میخوندم یدفه گذاشتم کنار . دعام کنیید به راه راست هدایت شم ممنونم♥️

تشکر که همیشه میکنم ولی میبینی یه موقعی پیش میاد که اصلا نمیتونم پاشم نماز بخونم اونو چیکار کنم

سعی کن مراقبه کنی بیشتر ،من وقتایی که تو طول روز مرتکب گناهی بشم برای نماز صبح خواب میمونم این و تو خودم حس کردم 

ولی روزایی که تو مراقبه ام دقیقا ۱دقیقه مونده به اذان بیدار میشم ،عجیبه واقعا

اون تعالی با این مدل حرکات و این الفاظ به آدم داده  میشه ،،،شما شب و روز ستایش خدارو بگو ولی نماز ستونه

فقط الله سبحانه و تعالی رو صدا بزنیم ،،یا الله ادرکنی ،،یا الله مددی ،،بنده های خوب خداوند هم فقط الله رو صدا میزدن 🙂

هرکی چه خوبی و چه بدی کنه 

به خودش برمیگرده خداوند💚بینیاز از جهانیانو عبادتو همه چیزه 

چون هممون یروز میمیریمو این عباداتو خوبی میشه نتیجه اعمالمون 💎 .خدا تو قران هم گفته ک اگرکسی در راه جهاد تلاش کند برای خود جهاد میکند .و با عبادت خدا ب نعمتای ابدی میرسیم .تو نیکی کنو در دجله انداز ک ایزد در بیابانت دهد باز💜💚💛❤💚💜💛❤💚💜💛❤💚💜💛❤

از این میسوزم که قبلا نماز شب میخوندم یدفه گذاشتم کنار . دعام کنیید به راه راست هدایت شم ممنونم♥️

ان شاا.. هممون ب راه راست هدایت شیم .وقتی نماز مغرب میخونی دو رکعت هم نماز شب بخون 

کم کم تونستی دو تا دوتا زیادش کن نماز شب چشمارو زیبا میکنه ❤

سعی کن مراقبه کنی بیشتر ،من وقتایی که تو طول روز مرتکب گناهی بشم برای نماز صبح خواب میمونم این و تو ...

واقعا هم همینه گناه هس که دور میکنه از نماز ، التماس دعا.