عزیزم میشه منو راهنمایی کنی حدود یکسال گاهی وقتا خودبخود کهیر میزنم بشدددددت میخارنو میسوزن دکتر انت ...
دوستم به زبان ساده توضیح بدم این کهیر ها در اثر آلرژی به وجود نمیاد. بخشی از سیستم ایمنی بدن به اشتباه به عروق حمله میکنه و کنار عروق رسوب میکنه و در دسته بیماری های التهابی هست. خیلی جدی بگیرید. فقط پیش همین روماتولوژی برو
چه آمپولی میزنی ؟ آیا آمپول میزنی بعد از رفتن اثر آمپول برمیگرده ؟
عزیزم من سالی یبار اینجوری میشم با دارو اینام اصلا خوب نمیشه تمام بدنم میخاره بعد بعضی جاها هی کهیر میره و میاد نهایتا بدنم یهو پر میشه خیلی وحشتناک حتما باید امپول بزنم اسمشو نمیدونم بخدا
عزیزم من سالی یبار اینجوری میشم با دارو اینام اصلا خوب نمیشه تمام بدنم میخاره بعد بعضی جاها هی کهیر ...
فقط و فقط باید بری پیش روماتولوژی و بررسی بشی ترو خدا جدی بگیرید این بیماری میتونه به کلیه و ریه آسیب بزنه در طول زمان. اگه تهرانی برو پیش دکتر مسعود دهقانی آرانی اگه شهرستانی فوق تخصص روماتولوژی خوب پیدا کن برو پیشش
ببه بیمه تکمیلی هستیم فقط حدودا چقدر میشه آزمایشا؟
بستگی داره دکترت چه آزمایشاتی بنویسه مثلا یه روماتولوژی برای من صدتا ازمایش بیخودی نوشته بود . تهرانی حتما برو پیش مسعود دهقان آرانی و بدون هیچ هزینه اضافی گردنت نمیذاره
فقط شرمنده یه سوال دیگه حدودا چند روز طول میکشه پروسه آزمایش تا تشخیص دکتر ، چون باید خونه تق ...
ببین دفعه اولی که دکتر ببینه و ازمایش بده شما ازمایش و بیوپسی رو تهران انجام بدید بعد برگردید شهرتون و دیگه میتونید تلفنی و آنلاین ویزیت بشید . من خودم با دکترم آنلاین ویزیت میشم.
شما ازمایش و بیوپسی رو انجام بدید نتیجه رو آنلاین بهتون میدن و شما هم آنلاین میفرستید برای دکتر و دیگه پروسه آنلاین میشه