2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه دارویی میخوری  به چی آلرژی داری

عزیزم کهیری که یکسال و نیم ادامه داره اصلا مربوط به آلرژی نیست و مشکل روماتولوژی هست . منم همین مشکل رو داشتم. سالها هرچی فوق تخصص آلرژی و کلینیک آلرژی بود پا زدم. 

سالها متخصص پوست میرفتم در صورتی که علاجش فقط و فقط یه دست متخصص روماتولوژی هستش. 

عزیزم کهیرهایی که ریشه آلرژی داشته باشن با برطرف شدن منبع آلرژی زا برطرف میشن. همچنین به داروهای انتی هیستامین دار جواب میدن. 

کهیری که ادامه دار هست و فقط به داروی کورتن جواب میده ریشه سیستم ایمنی داره . 

سلام خدا برات خواسته که من امشب بیدار باشم  برام بگو چند وقته کهیر میزنی ؟  و آیا وقتی ا ...

به من هم میگید لطفا، من کهیر خیلی بد پشت گردنم میزنم و صورتم هم پر از جوش ریز قرمز میشه، به خیلز از غذاها الرژی پیدا کردم، قبلا اصلا اینطوری نبودم پوست صورتم خیلی صاف و خوب بود. یه مدت وقتی کهیر میزدم اگه ذغال لخته میخوردم در ظرف دو روز کاملا خوب میشدم، ولی الان خوردن ذغال لخته تاثیر چندانی برام نداره

الان کهیر داری همیشه یا فقط وقتی چیزی میخوری میزنی ؟ 

عزیزم میشه منو راهنمایی کنی حدود یکسال گاهی وقتا خودبخود کهیر میزنم بشدددددت میخارنو میسوزن دکتر انتی هیستامین میده تاثیر نداره یبار ی امپول زدم بازم اثر نکرد ی لوسیون داد دکتر اونو زدم فقط جلو خارششو تا حدودی گرف ۵ ۴ روز طول میکشه تا خودبخود خودشون میرن ب چیزی هم حساسیت ندارم اصلا نمیدونم چرا یکساله درگیرش شدم😥😥😥

خیلی از ماها مدت ها پیش مردیم تو سکوتی که هیچوقت ، هیچکس ، هیچ جوره درکش نکرد ..!💜💜💜
کامل برای من ماجرای کهیر زدنت و اینکه چند وقتت میزنی و چی شد شروع شد و اینا رو بگو و اینکه دکتر رفتی ...

عزیزم مامانمه ، یک سال و نیمه درگیره

والا به ادویه بخصوث فلفل و کاری و سرما (یعنی فعلا اینارو فهمیدیم )

دکتر دوتا تو شهر خودمون رفتیم که یکیش ویتامین داد فقط🤦‍♀️

اون یکی هم دارویی که داد معدشو خیلی اذیت کرد 

بعدشم از دکتر فرشته سالاری تو تهران ویزیت آنلاین گرفتیم ، اونم چون مامانم گفت معدش درد میکنه برای معدشم دارو داد و رینوفکس که الان داروهای معدشو دیگه نمیخوره فقط رینوفکس میخوره

پیش چه دکتری رفتید ؟  از کهیر ها بیوپسی برداشتید ؟  اینکه تهران هستید یا خیر ؟

نه بیوپسی برنداشتیم 

تهران نیستیم ولی امکان تهران رفتن داریم 

ممنون میشم اگه پزشک خوبی میشناسید معرفی کنید 🙏🙏🙏

چه دارویی میخوری  به چی آلرژی داری

عزیزم قدم اول اینه که پیش یه فوق تخصص روماتولوژی ماهر برید. 

باید ازمایش کامل روماتولوژی بدن مامانتون و همچنین صد درد صد باید بیوپسی از روی کهیرها برداشته بشه. این کار در مطب  متخصص پوست انجام میشه و پوست جدا شده رو میدن بهتون ببرید پاتولوژی . اگر تهران هستید حتما به پاتوبیولوژی دانش ببرید و حتما از نظر DIF بررسی بشه. 

اگه واسکولیت پوستی تایید شد، مادرتون باید داروهای تجویزی روماتولوژ رو مصرف کنه گاهی طول میکشه تا یه دارو جواب بده یا طول میکشه که دارو مناسب تشخیص داده بشه ولی وقتی بشه باید تا زمان خاموش شدن بیماری مصرف کنند گاهی یکی دوسال 

هر دوماه یکبار هم باید ازمایش کامل ادرار بدن چون این کهیرها گاهی روی کلیه ها ریه ها و اندام‌ها تاثیر میذارن ولی اگر پیگیری کنید کنترل میشه و زندگی عادی برمیگرده . من خیلی زجر کشیدم ولی آلان شش ماهه بدون مشکل دارم زندگی میکنم 

عزیزم میشه منو راهنمایی کنی حدود یکسال گاهی وقتا خودبخود کهیر میزنم بشدددددت میخارنو میسوزن دکتر انت ...

توضیح دادم برای دوستمون باید برید پیش روماتولوژی و اینطور کهیر ها رو حتما جدی بگیرید ! 

چون اگه کنترل نشن کلیه ها رو از کار میندازن. کهیرها ماهیت واسکولیتی دارن و به انتی هیستامین ها جواب نمیدن . اگه تهران هستی دکتر مسعود دهقانی آرانی رو برو بیمارستان عرفان. 

خییییلیییی ممنون از راهنماییتون  میشه لطفا اسم و آدرس پزشکتونم بدید😘😘

دکتر مسعود آرانی دهقانی 

پزشک من دکتر محمد مهدی امام هست که مریض جدید قبول نمیکنه ولی این دکتر عالیه از امام هم بهتره حتما برید پیش همین 

توضیح دادم برای دوستمون باید برید پیش روماتولوژی و اینطور کهیر ها رو حتما جدی بگیرید !  چون اگ ...

تهرانم ممنونم عزیزم 

خیلی از ماها مدت ها پیش مردیم تو سکوتی که هیچوقت ، هیچکس ، هیچ جوره درکش نکرد ..!💜💜💜