2777
2789
عنوان

کیا تو چهل هفته ان؟

235 بازدید | 21 پست

من امروز رفتم تو چهل هفته،همش ورزش و پیاده روی می کنم، با توپ ورزش میکنم، از پله بالا پایین میرم،  دمنوش می خورم..  خلاصه هر کاری که میدونم برای شروع دردا لازمه میکنم ولی دردی ندارم، هفته سی و نه معاینه شدم گفت دهانه رحم بسته است.. شما هم اینجوری هستین؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا عزیزم من ۳۳ هفتمه اینقدر کمر درد دارم جرات نمیکنم راه برم سری قبل بارداریم اصلا اینجور نبودم😥😥

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ 💁ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ / دانی ک از ادمی چ ماند پس مرگ   عشق است و محبت است و باقی همه هیییچ......😍😍

نزدیکی محافظت نشده داشته باش..با نظر دکترت شیاف گل مغربی استفاده کن..حرکت ورزشی اسکات هم میگن خوبه..ان شاءالله خدا یاریت کنه و زایمان راحتی داشته باشی عزیزم...برای منم دعا کن ..

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹    من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد😍😍خدایا شکرت برای این معجزه،،هزاااااار بار شکرت،، بعد از نه سال و پنج ماه انتظار و تلاش ۹۹/۸/۲۴ ازمایش بارداری م مثبت شد،،،۹۹/۹/۱۵رفتم سونوگرافی و به لطف خدا قلب میوه ی دلم تشکیل شده بود،،۹۹/۱۰/۱۷ هم صدای قلبشو شنیدم و با چشمای لبریز از اشک شوق از خدا خواستم که همه ی اونایی که منتظرن این لحظه رو بچشن و این اشک شوقو بریزن،،اینارو نوشتم تا اونایی که عین خودم منتظرن،،امضامو بخونن و امیدوار بشن به ادامه ی مسیر،،به مسیری ک سخته ولی وقتی صدای قلب بچتو میشنوی تمام اون سختیا رنگ میبازن،،،محتاج دعاتون هستم و دعاگوی همه منتظرا،،خدایا بازم شکرت به عدد تپش های قلبم شکرررررررر،،رب هب لنا من لدنک ذریة طیبة انک سمیع الدعاء،،اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
دوسته منم اینجوری بود انقد پله بالا پایین کرد..هیچ دردی نداشت ولی برای معاینه که رفت گفتن کم مونده ز ...

عه جدی؟ چه خوب خوش به حالش، خداکنه برای منم همین اتفاق بیفته 😊

نزدیکی محافظت نشده داشته باش..با نظر دکترت شیاف گل مغربی استفاده کن..حرکت ورزشی اسکات هم میگن خوبه.. ...

آره عزیزم همه این کارهارو یک هفته است می کنم، مرسی ان شاالله شماهم زایمان راحتی داشته باشی😊🙏🌹 هفته چندمی؟

دمنوش چی میخوری؟ سرخود چیزی نخور عزیزم زیادم گرمیجات نخور واسه بچه خوب نیس نفسش میگیره خدای نکرده. ت ...

البته طبق تحقیقاتی که کردم فهمیدم زردی بچه ربطی به تغذیه مادر نداره گلم، بستگی به این داره که بچه موقع تولد شیر بخوره و پی پی کنه تا زردی نگیره، و گروه خونیش اگه با گروه خونی مادر یکی نباشه هم احتمال اینکه زردی بگیره رو بالا میبره