من امروز رفتم تو چهل هفته،همش ورزش و پیاده روی می کنم، با توپ ورزش میکنم، از پله بالا پایین میرم، دمنوش می خورم.. خلاصه هر کاری که میدونم برای شروع دردا لازمه میکنم ولی دردی ندارم، هفته سی و نه معاینه شدم گفت دهانه رحم بسته است.. شما هم اینجوری هستین؟
نزدیکی محافظت نشده داشته باش..با نظر دکترت شیاف گل مغربی استفاده کن..حرکت ورزشی اسکات هم میگن خوبه..ان شاءالله خدا یاریت کنه و زایمان راحتی داشته باشی عزیزم...برای منم دعا کن ..
🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹 من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد😍😍خدایا شکرت برای این معجزه،،هزاااااار بار شکرت،، بعد از نه سال و پنج ماه انتظار و تلاش ۹۹/۸/۲۴ ازمایش بارداری م مثبت شد،،،۹۹/۹/۱۵رفتم سونوگرافی و به لطف خدا قلب میوه ی دلم تشکیل شده بود،،۹۹/۱۰/۱۷ هم صدای قلبشو شنیدم و با چشمای لبریز از اشک شوق از خدا خواستم که همه ی اونایی که منتظرن این لحظه رو بچشن و این اشک شوقو بریزن،،اینارو نوشتم تا اونایی که عین خودم منتظرن،،امضامو بخونن و امیدوار بشن به ادامه ی مسیر،،به مسیری ک سخته ولی وقتی صدای قلب بچتو میشنوی تمام اون سختیا رنگ میبازن،،،محتاج دعاتون هستم و دعاگوی همه منتظرا،،خدایا بازم شکرت به عدد تپش های قلبم شکرررررررر،،رب هب لنا من لدنک ذریة طیبة انک سمیع الدعاء،،اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
البته طبق تحقیقاتی که کردم فهمیدم زردی بچه ربطی به تغذیه مادر نداره گلم، بستگی به این داره که بچه موقع تولد شیر بخوره و پی پی کنه تا زردی نگیره، و گروه خونیش اگه با گروه خونی مادر یکی نباشه هم احتمال اینکه زردی بگیره رو بالا میبره