2777
2789
عنوان

ماشین سنگین

17130 بازدید | 38 پست

شوهرم میخواد با سند خونه 500 میلیون وام بگیره بده یه ماشین سنگین بقیشم قسطی بده حالا به نظرتون درمیاره خانوم های که شوهرشون ماشین سنگین داره کمک کنید توروخدا 

قسط وام 10 میلیون میشه 

قسط ماشینم ماهی 15 

خودشم بلد نیست فقط شنیده درآمد بالایی داره میگه راننده میگیرم براش 

ماشین 6 تن الوند گفتن 870 میلیون 

خدایاشکرت 🙏

درآمدش خوبه اما واسه راننده ای که ماشین داشته باشه البته به نوع ماشین و بارش خیلی ربط داره

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبلا ها ما یه همسایه داشتیم 

همین کار کرد

نتونستن قسط هاش بدن ماشین و که فروختن هیچ حتی مجبور شدن خونه شونو بدن کرایه رفتن توی روستا شون زندگی کردن 

البته این که میگم برای7. 8سال پیش هستا 

خدایا شکرت 🙏🏻
ببین اگه این کاره نباشه ممکنه شکست بخوره خدایی نکرده بهتره با یکی شریکی بخره اینجوری راحتره

آخه چند بار شریکی ملک خریده به مشکل خورده آنوقت کسی نیست باهاش شریک شه

خدایاشکرت 🙏

ارررره ماهی ۲۵ ۳۰ تومان

بعضیام ۲۰ ساعته کار میکنن و همش توی جاده ان و تا ۷۰ ۸۰ حتی بالاتر هم درامد دارن

چشم‌هایش شبیه سکوتِ شب‌اند؛آرام، مردانه،و پُر از امنیتی که هیچ واژه‌ای حق ندارد درباره‌اش اغراق کند.او فقط یک مرد نیست…قطعه‌ای از روحم استکه بی‌صدا،جای خودش را در من پیدا کرده.🪽✨من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو‌ میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم‌ نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه   دیووووونه

درامد راننده ماشین سنگین بسیار بالاست👌

چشم‌هایش شبیه سکوتِ شب‌اند؛آرام، مردانه،و پُر از امنیتی که هیچ واژه‌ای حق ندارد درباره‌اش اغراق کند.او فقط یک مرد نیست…قطعه‌ای از روحم استکه بی‌صدا،جای خودش را در من پیدا کرده.🪽✨من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو‌ میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم‌ نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه   دیووووونه

آخه میگن ماشین 6 تن درامدش کمتر یا همینقدر 

نمیدونم ولی پاشین سنگین درامد خوبی دازه