2777
2789
عنوان

فکر به بارداری داره دیوونم میکنه نمیزاره بخوابم

| مشاهده متن کامل بحث + 1869 بازدید | 168 پست

مهربونا ممنونم که دلداریم دادین اگه نکته ای داشتین بگین میام میخونم مرسی 😍😍😍

خدایا بیبی چک مثبتم آرزوس خدایا شکرت به آرزوم رسیدم ۱۴۰۰/۴/۱۲ بیبی چکم مثبت شد خدااااااااااایاااااااا شکرت ۱۴۰۰/۵/۶ رفتم سونو تشکیل قلب گفتن قلب کوچولو نینی تشکیل شده شکرت خداجونم سالم برسون دستم😍۱۴۰۰/۶/۶ رفتم سونو ان تی خداروهزار مرتبه شکر نینی سالم و سرحال بود وقتی صدای قلبشو شنیدم و تکون هاشو دیدم آرزو کردم خدا دامن همه ی منتظر ها رو سبز کنه و این حس رو قسمتشون کنه جفتم قدامی پرویا هست و طول سرویکسم ۳۰ یکم نگرانم اما به خدا امید دارم خدا جونم شکرت شکرت شکرت😍۱۴۰۰/۷/۴ رفتم برای مراقبت و صدای قلب نی نی رو دوباره شنیدم خداروشکر اوضاع خوب بود دکترم گفت واکسن کرونا بزن تا خودت و نینی از خطر محفوظ بشین به امید خود خدا واکسن زدیم هم من هم بابایی ☺ نی نی گلم نمیدونم دخملی یا پسر ولی بدون منو ابجی جون و بابایی عاشقتیم برای سلامتی هممون یه صلوات میفرستین خاله ها😍نینی گلم😍 عمر مادر امروز انقدر کنجکاو بودم بدونم چی هستی که رفتم سونو با ابجی جونت به منو آبجی گفتن یه دخمل ناز تو راهه خدا سالم برسونه تو رو پیش ما😍😍😍😍😍۱۴۰۰/۸/۴ رفتم سونو آنومالی خداروشکر همه چیز خوب بود ولی هنوز جفتم سرراهیه😢 امیدوارم بره بالا امروز همه اجزای بدنت رو مو به مو دیدم قربونت بشم دکتر گفت صد درصد یه دخمل طلا تو راه دارم 😍 دورت بگردم پرنسس کوچولو 
به نظرتون سر خود کلومیفن یا لتروزول بخورم؟؟؟

اصلا  این کارو نکن

من دوماه پیش بت دستور دکتر اینارو خوردم نشد ماه پیش عکس رنگی رحم انداختم نشد حالا این ماه بهم سینال اف داده ببینم این چیکار میکنه 

سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان صلوات

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی میشه  من هر روز دارم روز شماری میکنم تقویم علامت میزنم تا موعدم شه

تاوقتی که استرس داشته باشی و روزاتو بشمری اذیت میشی

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
هر کدوم استرس خودشو داره  برات هم دعا میکنم نی نی بیاد تو دلت هم دعا میکنم با اومدن نی نی یه خ ...

انشالله مرسی گلم❣

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
هر کار میکنم نمیشه  مدام از خدا میخوام بهم صبر زیاد بده اگه قراره طولانی بشه

😔😔😔😔😔

هعی خداا

تو کل ماه به بچه خیلی کم فکر میکنم

ولی نزدیک موعدم ک میشه ذهنم درگیر میشه

دیشب برا اولین بار تواین سه سال خواب دیدم بچه دار شدم چه حس خوبی بود چقدر همه خوشحال بودن چ ناز بود بچه چ قشنگ گریه میکرد

(نمیدونم خوشحال باشم یا نارحت اخه شنیدم خوابی ک ببینی برعکسش اتفاق میوفته )

ســر یــکــ دوراهــےپُــرشــَکــ اشتــباه پیچیــدمــ جــاده زیبــا بــود دریــا بــود و درخــت ابــر...بـاران....همــہ خنــدان مثــل زیبــایـے تـابستــان آنـچــہ میــدیـدم رویــا بـــود مــن چــہ میــدانستـــم انتــهایـش اشــک اســت و بیــابـانــے ســرد...مــن چــہ میــدانستــم از غـم وتـلخــے درد من بــہ انتــهاے اشتبــاه خــود رسیــده ام مــن بــہ انتــهاے خــود رسیــده ام  مـن در آنچــہ کــہ شــما چــپ رفتیــد اشتبــاه کــردم و راســت پیچیــدم....🐰کاش کودکی هم المثنی داشت...
دقیقا منم از زایمان میترسم انقدر استرس دارم که نگو حالا به نظر شما کدومش بهتره؟

خب هر دو عوارض داره  فرقی نداره ب نظرم .من چون خیلی مریضی و درد کشیدم واقعا استانه تحمل درد ندارم . از طرفی هم ی بار هم کورتاژ داشتم  ک خیلی درد کشیدماااا یعنی ی درد زایمان طبیعی رو کشیدم ... بدون بی حسی یا بیهوشی بود ... بعد اون هنوز ک هنوزه کمر درد دارم 

مادرم ۳ تا طبیعی زایمان کرد ن ماما خصوصی بود ن پزشک متخصص ن ورزش خاص ... بچه بریچ بود ی قابله ک وارد بود شکم ماساژ میداد ک بچه بر گرده  . ب قول خودش خوش زا بود اصلا بخیه نخوردمادرم  لگنش بزرگ بوده . اما دچار افتادگی رحم شد و تغییر شکل اون قسمت .... مجبور شد عمل زیبایی  و افتادگی کنه ک خود اون  عمل هم  کم درد براش نداشت ...حتی تا ۱ ماه نباید رابطه برقرار میکرد ... نمیگم ب دکتر ربط نداره ... داره ولی  شما اگ الان ریشه ناخنت رو بکنی تا ی دوروز درد میکنه وای ب حال جراحی ...  من بچه بودم ولی کاملایادمه مادرم از درد داد و بیداد میکرد .

زن داداشم دوتا زایمان کرد  و ب انتخاب خودش سز شد . بچه با کله بود ولی پول داد ب دکتر ک بگ بریچه ...  و سز کرد .تو بیمارستان  نیمه دولتی هم نمیشه گفت ... فقط پول دستمزد دکتر دادیم .... تا ی هفته  درد داشت بعد اون بلند شد . ولی خب چون نتونست خودش رو کنترل کنه چاق شد و شکمش داخل نرفت و کمرش الان ب شکمش فشار میاره و کمر درد داره .  بچه دومش هم سز کرد  و میگ اگ ده تا دیگ بچه بیارم باز سز میکنم چون فوبیای طبیعی دارم .

اون یکی زن داداشمم  همین طور سز خواست .... اما این بیمارستانش بهتر بود  ولی دکترش  ... بخیه و برش رو بد زد و باعث شد بخیه اش عفونت کنه و ی هفته اسیری بکشی .  . بعد سز خوب اگ بیهوش بشی  خب رو حافظه تاثیر میذاره .  اگ سر شی چون حرف دکترا رو میشنوی  امکان داره دست و گردن تکون بدی وقتی بهوش بیای  تا ی مدت کت و کولت درد میکنه .لینجا بگم ناراحتی پیش میاد .من ادم تعصبی نیستم ک بگم صد درصد طبیعی یا سز . یا ولی از کسی ک هم سز کرده هم طبیعی  پرسیدم ... میگفت طبیعی بهتره چون دردش ک تموم شه  دیگ پامیشی کارات میکنی  و لی بعدش باید جراحی زیبایی کنی اون قسمت رو خب اونم دوره لقاحت داره .. اگ عمل کنی ... ولی سز  دردش بعد زایمان شروع میشه .....  ولی خود اون طرف میگ دختر مو ک سز کردم خیلی زرنگ و تیز هوشه تا اون یکی ....  من بعد اون حرف خیلی دقت کردم ب اطرافیانم  و دیدم واقعا این طوره ... حتی ب دوستم ک طبیعی زایمان کرده بود گفتم اون هم با من هم عقیده بود .... حتی ب یکی از دوستام گفتم  اون میگفت نه  ولی بعد ی مدت گفت حق با توعه دور وریای منم هر کی سز کرده بچه اش تیز هوش تره ... حالا نمیدونم ... ببخشید طولانی شد ..... من خودم  میدونم میتونم طبیعی زایمان کنم . ولی شوهرم میگ  وقتی دوباره بخوای اون قسمت عمل کنی ..... چ فرقی داره . از اول سز کن ..مارو اسیر نکن . دوما بخاطر مساله هوش بچه  دوست دارم سز شم .

همه چی گلم ب سیستم بدنیت  ربط داره . بد زخم باشی. خوش زخم باشی .  من فقط میگم ادم ی درد رو بکشه  ... دوتا رو باهم نکشه . دختر همسایه ما  بدبخت ۴۰ تا بخیه خورد از اون ناحیه ... نتونست زایمان کنه  اخر سز کردن ... بدبخت از دوجا ترکید . از ی چیز طبیعی بدم میاد  این ماماها مثل اسب هر ۵ دقیقه دست میندازن . مخصوصا وقتی ک بیمارستان دولتی بری . انترن ها زرت و زورت دست میندازن ..... 

نمیخوام دل سردت کنم ها ولی تو این سایت کسایی رو دیدم که مثلا ۳۰ سالگی تصمیم به بارداری گرفتن و الان ...

عزیزم .بچه خوبه ولی شرایط باید باشه .من باردار شدم اما بخاطر شرایط روحی بد . شرایط مالی .افتضاح . اختلافات شدیدبا همسرم سقط کردم  چون دکترم همیشه میگ ادم باید زمانی بچه دار شه ک اون خانواده کانون و مهر و توجه ب بچه باشه .... 

ن بچه بیاره ک شاید اون بچه مشکلات و درگیری پدرو مادر حل کنه یا کم کنه . خدا ایشالا ب همه  نمیگم دو جین ... ی بچه بده ولی صحیح و سالم 

انقد حس خوبیه مادر شدن که دوست داری بار ها و بار ها امتحانش کنی فقط قدم اول یکم سخته که همون اقدامه

ایشاالله که اینطوره

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
این گیاه یعنی تخمک هارو بزرگ میکنه؟؟؟از چند پریود خوردین تا چندم؟

من یماهم نشد که خوردم ولی درحین اقدامم میخوردم بعدکه دیگ دیدم باردارم نخوردم .میگن برای باروری خوبه منم امتحانش کردم عزیزم اسپرم ضعیف راهم قوی میکنه