خب هر دو عوارض داره  فرقی نداره ب نظرم .من چون خیلی مریضی و درد کشیدم واقعا استانه تحمل درد ندارم . از طرفی هم ی بار هم کورتاژ داشتم  ک خیلی درد کشیدماااا یعنی ی درد زایمان طبیعی رو کشیدم ... بدون بی حسی یا بیهوشی بود ... بعد اون هنوز ک هنوزه کمر درد دارم 
مادرم ۳ تا طبیعی زایمان کرد ن ماما خصوصی بود ن پزشک متخصص ن ورزش خاص ... بچه بریچ بود ی قابله ک وارد بود شکم ماساژ میداد ک بچه بر گرده  . ب قول خودش خوش زا بود اصلا بخیه نخوردمادرم  لگنش بزرگ بوده . اما دچار افتادگی رحم شد و تغییر شکل اون قسمت .... مجبور شد عمل زیبایی  و افتادگی کنه ک خود اون  عمل هم  کم درد براش نداشت ...حتی تا ۱ ماه نباید رابطه برقرار میکرد ... نمیگم ب دکتر ربط نداره ... داره ولی  شما اگ الان ریشه ناخنت رو بکنی تا ی دوروز درد میکنه وای ب حال جراحی ...  من بچه بودم ولی کاملایادمه مادرم از درد داد و بیداد میکرد .
زن داداشم دوتا زایمان کرد  و ب انتخاب خودش سز شد . بچه با کله بود ولی پول داد ب دکتر ک بگ بریچه ...  و سز کرد .تو بیمارستان  نیمه دولتی هم نمیشه گفت ... فقط پول دستمزد دکتر دادیم .... تا ی هفته  درد داشت بعد اون بلند شد . ولی خب چون نتونست خودش رو کنترل کنه چاق شد و شکمش داخل نرفت و کمرش الان ب شکمش فشار میاره و کمر درد داره .  بچه دومش هم سز کرد  و میگ اگ ده تا دیگ بچه بیارم باز سز میکنم چون فوبیای طبیعی دارم .
اون یکی زن داداشمم  همین طور سز خواست .... اما این بیمارستانش بهتر بود  ولی دکترش  ... بخیه و برش رو بد زد و باعث شد بخیه اش عفونت کنه و ی هفته اسیری بکشی .  . بعد سز خوب اگ بیهوش بشی  خب رو حافظه تاثیر میذاره .  اگ سر شی چون حرف دکترا رو میشنوی  امکان داره دست و گردن تکون بدی وقتی بهوش بیای  تا ی مدت کت و کولت درد میکنه .لینجا بگم ناراحتی پیش میاد .من ادم تعصبی نیستم ک بگم صد درصد طبیعی یا سز . یا ولی از کسی ک هم سز کرده هم طبیعی  پرسیدم ... میگفت طبیعی بهتره چون دردش ک تموم شه  دیگ پامیشی کارات میکنی  و لی بعدش باید جراحی زیبایی کنی اون قسمت رو خب اونم دوره لقاحت داره .. اگ عمل کنی ... ولی سز  دردش بعد زایمان شروع میشه .....  ولی خود اون طرف میگ دختر مو ک سز کردم خیلی زرنگ و تیز هوشه تا اون یکی ....  من بعد اون حرف خیلی دقت کردم ب اطرافیانم  و دیدم واقعا این طوره ... حتی ب دوستم ک طبیعی زایمان کرده بود گفتم اون هم با من هم عقیده بود .... حتی ب یکی از دوستام گفتم  اون میگفت نه  ولی بعد ی مدت گفت حق با توعه دور وریای منم هر کی سز کرده بچه اش تیز هوش تره ... حالا نمیدونم ... ببخشید طولانی شد ..... من خودم  میدونم میتونم طبیعی زایمان کنم . ولی شوهرم میگ  وقتی دوباره بخوای اون قسمت عمل کنی ..... چ فرقی داره . از اول سز کن ..مارو اسیر نکن . دوما بخاطر مساله هوش بچه  دوست دارم سز شم .
همه چی گلم ب سیستم بدنیت  ربط داره . بد زخم باشی. خوش زخم باشی .  من فقط میگم ادم ی درد رو بکشه  ... دوتا رو باهم نکشه . دختر همسایه ما  بدبخت ۴۰ تا بخیه خورد از اون ناحیه ... نتونست زایمان کنه  اخر سز کردن ... بدبخت از دوجا ترکید . از ی چیز طبیعی بدم میاد  این ماماها مثل اسب هر ۵ دقیقه دست میندازن . مخصوصا وقتی ک بیمارستان دولتی بری . انترن ها زرت و زورت دست میندازن .....