بچه ها تروخدا کمکم کنید
من خیلی دوست دارم چادری بشم اما اطرافیانم همه شون بی حجابن و میترسم از اینکه منو مسخره کنن
چون چند روز پیش با یکی از افراد خیلی نزدیک به خودم صحبت میکردم و گفتم که میخوام چادری بشم بعد یهو زد زیر خنده گفت فلانی سرت به جایی خورده کاملا خل و چل شدی چادر چیه
همه امل ها چادر سر میکنن ، تو به این باکلاسی حیفه که مثل امل ها رفتار کنی 😞😞
همه ی چادری ها پایین شهر میشینن اما کسانی که باکلاسن و حجاب ندارن همه بالاشهر و نیاورانن . خیلی خیلی خیلی از این حرفاش ناراحت شدم .
یه بار هم باهم بیرون بودیم با ماشین بعد ۲ تا خانم چادری داشتن رد میشدن از خیابان و جلوی ماشین ما یهو گفت کلاغ سیاها رو ببین 😐😣😣
یا یه بار دیگه داشتن قیمت تور های ترکیه و این چیزا رو میدیدن بعد گفتم که من خیلی دوست دارم برم ترکیه به نظرم جای خوبی میاد یهو برگشت گفت تو که نمیای تو فقط باید بری حرم شاه عبدالعظیم نمیتونی بری جای دیگه همه بیحجاب و خوشگلن حسرت میخوری اونجاها جای تو نیست 😓
میشه بهم بگین چجوری باید جوابشون رو بدم که دیگه حرفی نزنن و با تیکه هاشون منو آزار ندن چون همیشه با این حرفاشون خیلی دل منو میشکنن اما سعی میکنم به روی خودم نیارم و با خنده میزم توی اتاق ولی تو اتاق میزنم زیر گریه که چرا اینا کاری میکنن که من انقدر از خدا دور بشم 😭😭😭😭
فقط جواب ها مودبانه باشه چون بزرگترن دوست دارم حرمت نگه دارم . 😊🙏🏻❤