تماااااام راه ها رو رفتم، هررر کاریبگی کردم، بازم کیک بو تخم مرغ میداد، دیگه حتی دوستامم گفتن کیک به دست تو نمیاد نپز، فقط یکی گفت وانیل مایع بزن اونو امتحان نکردم همونم بعید میدونم بشه
راه حل تضمینی اینه که زرده و سفیده رو کاملا از هم جدا کنید نباید یه ذره زرده قاطی سفیده بشه بعد سفیده رو با دور تند انقد بزنید که سفت بشه و از ظرف نریزه رد پره ها کامل روش بمونه سفیده رو بزاری یخچال زرده رو با شکر و وانیل بزنی تا کرم و کشدار بشه بقیه موادم اضافه کنی مرحله آخر که آردو اضافه داشتی می کردی سفیده ام از یخچال در میاری اضافه می کنی
عمری باشه جبران کنیم، خوبی هارو چند بار❤️بدی هارو هزار بار