2777
2789

معذرت خواهی کرد دیگه قبول کن عزیزم زیاد کشش نده  بعد دیگه توو اون جمعم خانوادها بودن اشکال نداره 

ولی من اگه جات بودم هیچ کاری نمیکردم تا بریم خونه تنها باشم بعد باهم دیگه بحث میکردیم 

دیگه گذشت 

خودم به شخصه قبول دارم، کسی ک بتونه منو تحمل کنه آدم عادی  و معمولی نیس      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانوما تمام شد خیلی ناراحتم روم نمیشه دیگه برم توجمع اونایی که بودن حس میکنم غرورم شکسته شد لطفاراهن ...

اوووه معذرت خواهی کرررررده که.منم ی روز شوهرم منو صبح تاشب خونه مادرشوهرم تنها گذاشت و رف بعد ک دیروقت اومد من بی محلیش کردم شوهرم بلند جلو همه گف زنم باهم قهره ‌.بعد خواهرشوهرم محکم سه تازد پشتم گف این زنتو باید بزنیم انقد بیخیاله

گفتمش برایجی.گف چون امشب نذری بوده قابلمه نیوردی بریزیم برات.سر سفره هم هنو خواهرشوهرم تیکه انداخت شوهرم جوابشو نداد

معذرت خواهی کرد دیگه قبول کن عزیزم زیاد کشش نده  بعد دیگه توو اون جمعم خانوادها بودن اشکال ندار ...

اخه خیلی هی گفتن چراشوهرت نیومد رفتن رواعصابم اینجوری فکرمیکردن همیشه من وتنهامیزاره منم خیلی ناراحت شدم بعدشم که اینجوری شدبدتر

تایپیک هابرای من نیست عضوجدید هستم وازکسی واگذارشده به من🙂❤خب خب چه خوبی توی زندگیم وارد شدی عشق جانم 😍💋چیزی نمونده تا1400/2/15که مال هم شیم تاابد وبریم سرخونه زندگیمون چه خوبه پسرعموی منی چه خوبه که شوهرم شدی 😍❤💋

عزیزم درکت میکنم

حس تحقیر شدن خیلی سخته

خیلی

حس بی احترام کردنت توی جمع

ولی ببین گلم همون لحظه که اومد دیدی عصبانی هست و ناراحته نباید شما هم ناراحتش میکردی

گله و قهرت میزاشتی برای خونه

اینجوری بیشتر خودت اذیت شدی

اشکال نداره دفعه دیگه هم برو توی جنعشون ولی سعی کنید خیلی احترام همو نگه دارید

که ناراحتی این سری فراموش بشه

مردم فراموشکارن خیالت راحت

😂😂😂😂😂😂😄😄😄

دختر تازه اول زندگیته خامی و بی تجربه. نباید به شوهرت پیله میکردی.

مرد از در که میاد داخل با خوشرویی باید بری پیشوازش.

میگفتی عزیزم نگرانت شدم کجا بودی دلم هزار راه رفت،

مقصر خودتی که بی محلی کردی، با حرف دختر عمت به هم ریختی و رفتار اشتباه کردی

با احترام پدرتون هم اشتباه کردن که توی کار شما دخالت کردن ولی خوبه هواتو داره.

اشتباه بزرگت اینه که جلوی بقیه گریه کردی. زن باید سیاست داشته باشه. سعی کن سری بعد با آرامش برخورد کنی

آمین شود هر آنچه می پنداری....الهی که خدا به همه اونایی که نی نی میخوان، نی نی سالم و صالح بده. خدای مهربانم نی نی منم سالم بهم برسون. خدای خوبم من غیر از تو کسی ندارم. نا امیدم نکن
خب مگه نمیگی هی در میزنه صدات میزنه درو باز کن دیگه

اره ولی نمیشه امشب وتنهابمونم خیلی دلگیرم اصلا من هیچکس همچین رفتاری باهام نداشته نه پدرم نه داداشم خودشوهرمم هیچ وقت نداشت ولی حق نداشت امشب اینکاروکنه

تایپیک هابرای من نیست عضوجدید هستم وازکسی واگذارشده به من🙂❤خب خب چه خوبی توی زندگیم وارد شدی عشق جانم 😍💋چیزی نمونده تا1400/2/15که مال هم شیم تاابد وبریم سرخونه زندگیمون چه خوبه پسرعموی منی چه خوبه که شوهرم شدی 😍❤💋

عزیز حق دارید

اما خداروشکر که همسرتون هم خودش از کرده اش پشیمونه و تو جمع هم عذر خواهی کرده.شماهم گذشت کن و به خاطر دیگران کامتون رو تلخ تر نکنید.

ایشالا تو همون جمع از دلتون در میاره با ابراز عشق و...

خدارو بابت همه چی سپاسگزارم😊
اوووه معذرت خواهی کرررررده که.منم ی روز شوهرم منو صبح تاشب خونه مادرشوهرم تنها گذاشت و رف بعد ک دیرو ...

وااا چه خواهرشوهری انگار تومنتظرنذری بودی که اینجوری میگه جوابشو ندادی؟خداروشکر من خواهرشوهرم خوبه

اخه خیلی هی گفتن چراشوهرت نیومد رفتن رواعصابم اینجوری فکرمیکردن همیشه من وتنهامیزاره منم خیلی ناراحت ...

حق داری ولی اشکال نداره دیگه گذشت 

حالا بزار ی دو سه بارم معذرت خواهی کنه بعد برو پیشش بهشم بگو ک چ قد ناراحتت کرده و فلان و دوست نداشتی جلو بقیه اینجوری شه

خودم به شخصه قبول دارم، کسی ک بتونه منو تحمل کنه آدم عادی  و معمولی نیس      
اون اینکارو کرد ابروم رفت خیلی دلگیرم بعدمن برم پیشش؟

اشکال نداره عزیزم کوتاه بیا 

وقــتی به مــ❤ـــــن فڪــر مـــیڪنی  ❤🍃حـــــس میــــڪنـــــم 💋 از راهــــه دووووورررر🍃🍀
اونکه خودش اومده سمتت ک‌..‌خوشبحالت همه پشتتن من ک غریبم بودم هیچکی پشتمو نگرف

اره خودش اومده هنوز که هنوزم یک دقیقه پیشم درمیزنه میگه دست خودم نبود بیابیرون حرف بزنیم معذرت میخوام،من خانوادم خیلی پشتمن خداروشکر پدرمم خیلی ناراحت شدازاین رفتارشوهرم گفت اگریباردیگه اینکاروکرد به خودم یه زنگ بزن بگو