2777
2789
عنوان

زیاده روی کردم 😔😔😔

351 بازدید | 17 پست

چندوقتیه نمیدونم من حساس شدم یا همسرم کمی کم توجه، سره اینکه چرا همیشه برام آب میریخت سر سفره و تازگیا حواسش نیست بگییییر تا امروز که به خاطر برنامه دلخواهش نخوابید تا اونو ببینه بحث کردم که چرا برام وقت نمیزاری، نگاه نکرد گفت بریم بیرون، بیرون حرفام زدم گفتم توجه نمیکنی و حواست نیستو ... بعد گفتم بریم خونه، تو راه گفتم نگه دار میرم تنهایی قدم بزنم حوصله ندارم، الانم اومدم خونه، میدونم زیاده روی کردم الان چیکار کنم ؟؟؟

کلا دلم پر بود دلم میخواست بغلم کنه، ولی ففط سکوت کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل بچه کوچولوها

دلا غافل ز سبحانی چه حاصل ؟ *** مطیع نفس شیطانی چه حاصل ؟***بود قدر تو افزون از ملایک ***تو قدر خود نمی دانی چه حاصل ؟***مکن کاری که بر پا سنگت آیو *** جهان با این فراخی تنگت آیو ***چو فردا نامه خوانان نامه خوانند *** تو بینی نامه ی خودت ننگت آیو                                          

خودتو قوی کن سر چیزای بیخود ناراحت نشو که هم ارامش خودتو بهم بزنی هم‌اعصاب اونو خورد کنی 

Si vous tapez ce texte dans Google Translate maintenant pour connaître sa signification, je voulais dire que vous êtes très au chômage

ببخشید رک میگم، لوس بازی زیاد فراریش میده ها! نذار فکر کنه با یه دختربچه ۸ ساله ازدواج کرده! متین و مهربون باش ولی لوس نه

تعجیل در فرج امام زمان (ع) صلوات. خدایا نایب به حق امام زمان و زعیم شیعه امام خامنه ای عزیزم رو تا ظهور حجت در پناه خودت حفظ کن و دشمنان کشورم رو یا هدایت کن یا نابود. خدایا منو تو ظهور امام زمانت سهیم کن، آرزومه دنیای بعد از ظهور حجتت رو ببینم ان شاءالله   
شاید ازت دلخوره ولی نمیگه؟ شاید یه چیزی داره اذیتش میکنه و میریزه تو خودش؟ 

پرسیدم،گفتم دو هفته اس یجوری، چیزی شده، فکرت مشغوله، اصلا جواب نمیده که، میگم حرفام ارزش جواب دادن نداره، باز سکوت کرده، میگم چرا آدمو از حرف زدن پشیمون میکنی، میگه چرا پشیمون چی شده، میگم خودت نگاه ناراحت شدی دیگه، باز هیچی نمیگه، گفتم پاشو بریم خونه

اسی باتوجه به تاپیک قبلت کل میخواستی نامه بزاری وبری 

باید بگم زیادی حساسی حتما برو مشاوره تا بتونی از حساسیتت کم کنی 

Si vous tapez ce texte dans Google Translate maintenant pour connaître sa signification, je voulais dire que vous êtes très au chômage

اتفاقا منم بعضی وقتا اینجپری میشم مخصوصا هفته قبل دریود که هورمونا تغییر میکنه کلا هم خیلی زودرنج بودم

منم همیشه گیر میدادم که چرا تو اعتراضام حرف نمیزنی

ولی بعدا تر ک چند سال گذشت کنار هم دیدم بخاطر این خرف نمیزنه که دعوا نکنیم

چون اون اهل دعوا و ناراحت موندن و قهر کردن نیست

منم دیگه متعادلتر شدم

نمیدونم چمه، بهانه گیر شدم، میخوام قوی باشم،یهو میبنم غر زدم رفت

کتاز بخون(برای مثال مردان مریخی زنان ونوسی)   برو پیش مشاور خیلی میتونه کمکت کنه

اگه بیشتر درباره مردا بخونی و بدونی بهتر میتونی درکش کنی

کتاز بخون(برای مثال مردان مریخی زنان ونوسی)   برو پیش مشاور خیلی میتونه کمکت کنه اگه بیشتر درب ...

خوندم، خیلی چیزا میدونم، خیلی سعی کردم با سیاست رفتار کنم، ولی نمیدونم چرا اینجوری میشم، همش میخوام توجهش به من باشه، حساسم، میخوام سعی کنم نباشم، 

الان این زیاده روی رو چجوری جمش کنم؟؟؟