2777
2789
عنوان

خانوما میشه بیاین

38 بازدید | 4 پست

من باردارم و استراحت مطلق ولی خونه خودم هستم چون خونم راحتم غذا رو مامانم یا خواهرم درست می‌کنه همسرم می‌ره میگیره ،،، من بعد هشت سال باردار شدم طبیعی بعد دو بار سقط و کلی دکتر و دوا و ،، ولی خانواده همسرم هیچ تبریکی به من نگفتن فقط به همسرم تبریک گفته بودن حتی مادرشوهر پدرشوهرم هیچ عکس العملی بهم نشون ندادن یک روز بعد دکترم رفتم خونشون ،،، همیشه مادرشوهرم ازم پنهون میکرد بارداری نوه هاشو ،، یکی از نوع هاش حامله شد من نفهمیدم تا اینکه من حامله شدم خبر رسوندن که حاملس و الان یک هفتس فارغ شده جالبه وقتی من باردار. شدم مادرش به همسرم گفته بود من زنگ بزنم به دختراش بگم حاملم 🙄🙄 انقد شعورش کمه منم برخورد تندی با همسرم کردم که خجالت بکش ازین حرفی که زدی ،، خلاصه خواستم مقدمه ای گفته باشم تا اصل موضوع رو بگم ،، همسرم الان زنگ زد که فردا با پدر مادرش می‌خوان بزن دیدن فاطمه همون که فارغ شده صبح میرن نهار هم میمونن منم گفتم میخای منو تنها بذاری بری نهارم چی میشه چون من نمیتونم بلند شم دکترم اکیدا گفتن بلند نشو گفتم برو یکی دو ساعت بمون بیا نهار نمون بیا خونه گفت قبل رفتنم برات غذا از بیرون میگیرم منم گفتم ینی خاهرزاده و خاهرت مهم تر از من هستند که میخای منو بذاری بری گفت نمیشه خب مامانم ناراحت میشه الان من چجوری به شوهرم حالی کنم نباید نهار بمونه اینو هم بگم همسرم تک پسره و سه تا خواهر بزرگ داره و خواهرانش اصلا منو دوست ندارن فقط دوست دارن داداششون ببینن بعد مثلا من با همسرم نرم بخاژریکه همسرم رو ناراحت کنن میگن چرا زنت نیومد ,, بگین چجوری به همسرم بگم فردا نهار نمونه اونجا دوست ندارم اونا خوشحال باشن که منو تنها گذاشته چون می‌دونن من استراحت مطلقم

میخوای اعصاب خودت و خورد نکنی حالا که بعد مدت ها باردار شدی فقط به بچه ت فکر کنی 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 

عزیزم بیخیال بذار بره اگه بهش بگی ممکن به دعوا کشیده بشه غذاتو از بیرون میگیره خب.وایه خودت میگم آخه به این سختی باردار شدی به فکر بچه آت باش فقط☺️

دخترم زندگیمه❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم خیلی خوبه خیلی همه کار برام کرده تو این سه ماه ولی نمیتونه به مادر پدرش بگه نه مادرشوهرم خیلی اخلاق کندی داره انقد که احترام برای دختراش میخاد اصن یک ذره برای عروسش نمیخاد اینو چرا انتظار داره همسرم الان بره دیدنش وقتی می‌دونه من نباید تنها باشم چرا انقد شعورش کمه چون مامانم رفته شهرستان خاهرمم اساس کشی داره نمیتونه بیاد پیشم انقد شعور مادرش کمه نمیگه عروسم تو خونه تنها میشه اینا صبح برن عصر میان شوهرمم برسه خونه میشه ساعت شش آخه چرا وقتی میبینن برای من ارزش نمیذارن می‌ره برای خواهرش و خاهرزاذش ارزش میاره بعدم بدون کادو نمیره دوست ندارم چیزی بده چون دو هفته دیگه باید سرکلاژ بشم به زور جمع کردم پول عملممو 😏

من عروسی همین دختره دیدم دختر خالش یک بچه یک ساله داره ینی یک سال بعلاوه نه ماه بارداریشو مادرشوهرم از من مخفی کرده بوده اینو هم بگم من اصن خونه هیچ کدومشون نمیرم رابطه نداریم ولی مادرشوهرم خیلی دل منو شکسته سر این مسایل نازاییم تازه مشکل از همسرم بود نه من 😥💔